Viva
Audio


 

Amedeo Schembri

Amedeo Schembri

Passie voor muziek deed Amedeo Schembri besluiten Viva Audio op te richten in 1996. Samen met zijn broer, Giampietro, stelde Amedeo zich ten doel audiosystemen te ontwikkelen die geluid kunnen reproduceren met levensechte authenticiteit.

De filosofie van Viva Audio is gebaseerd op de premisse dat mensen live-concerten bezoeken en beluisteren om de muziek te VOELEN en erin ondergedompeld te worden. De wetenschap is nog niet in staat geweest volledig te verklaren hoe mensen geluid waarnemen: het is niet alleen met onze oren.

Een authentieke muzikale ervaring

Een authentieke muzikale ervaring

Het doel van de Schembri broers is om muziekliefhebbers een live concertervaring te laten ervaren iedere keer als ze naar opnames luisteren via Viva Audio’s apparatuur. Viva Audio’s onconventionele productontwikkeling is gebaseerd op het gebruik van zowel klassieke technieken uit de ‘gouden tijd’ van de audio, die nog steeds zeer relevant en lijdend zijn en moderne technologie, de hoogste kwaliteit materialen en superieur vakmanschap. De apparatuur van Viva Audio bereikt een kwaliteit die alleen kan worden vergeleken met een live optreden.


[products columns=”3″ tag=”viva audio”]