Trinnov

Trinnov ST2-Hifi“Ik heb een prachtige installatie, maar toch hoor ik het er niet aan af… Zou het aan mijn akoestiek liggen?”

“Ik heb een duidelijk laagprobleem, hoe kom ik daar van af?”

“Bij de dealer klinkt het altijd beter dan thuis…”

Opmerkingen die u misschien bekend voorkomen en die wij vaak te horen krijgen. De processoren van Trinnov Audio zijn gemaakt om af te rekenen met deze problemen en vragen…

Even wat historie… Trinnov Audio is een Frans bedrijf dat inmiddels al meer dan 10 jaar bestaat en zichzelf heeft toegelegd op het ontwikkelen van software en electronica om de negatieve invloed van de kamer op het geluid te corrigeren.

Trinnov microfoonHet waren 10 jaar geleden vooral de professionals in de studio-wereld die het merk omarmden als de ‘high end’ in electronische akoestiekcorrectie en met Trinnov vanaf toen mixen konden maken met een beduidend hogere nauwkeurigheid als daarvoor.

De Trinnov processoren corrigeren niet alleen de negatieve effecten die de kamer(akoestiek) veroorzaken, ze corrigeren ook de door filters en op afstand ongelijk geplaatste drivers fasefouten die optreden in vrijwel iedere luidspreker. Zelfs harde reflecties vanaf de wanden worden op de luisterplek weggenomen1

Toen Trinnov een aantal jaren geleden besloot ook apparaten te gaan maken voor de consumentenmarkt, was dat een revolutie: vanaf nu was het mogelijk om in de kamer exact dat te reproduceren wat er in de studio op de drager is gezet. Een perfecte kamerakoestiek en speakerplaatsing worden veel minder kritisch en er is geen enkele situatie denkbaar waar Trinnov geen enorme verbetering op de bestaande situatie kan betekenen.

Wij hebben gekozen om de Amethyst voorversterker op te nemen in ons demo-assortiment (zie plaatje hieronder). Zo zijn wij flexibel in het u demonstreren van uitsluitend de correcties die Trinnov doet, of kunnen wij u laten horen wat een Amethyst kan doen in plaats van uw huidige voorversterker.

Neem contact met ons op voor meer uitleg en/of een uitgebreide vrijblijvende demo, ook aan huis! Wij verwachten echter dat u na de effecten van Trinnov te hebben gehoord, veel moeite zult hebben het apparaat weer te moeten missen…

Om zelf meer te leren over het merk, kunt u de de Internationale website bezoeken.