Home Cinema

Voor het ontwerpen en bouwen van een prachtige thuisbioscoop is veel kennis en ervaring nodig. Wij hebben in ons ruim 12-jarige bestaan al tientallen home cinema's opgeleverd in werkelijk alle soorten en maten: van een kleine extra slaapkamer tot enorme kelders en voor vele verschillende budgetten.

De Beter Beeld & Geluid 'Referentie Home Cinema' in Hilversum is ons visitekaartje. Hij is uitgerust met een JBL Synthesis geluidssysteem, dat gezien mag worden als de 'crème de la crème' wat thuisbioscoopgeluid betreft. Wij zijn altijd volledig up-to-date met de nieuwste technologieën, zoals 4K UHD en Dolby Atmos en u kunt meerdere projectoren bij ons bekijken.

Onze aanpak

Wij vinden het erg belangrijk dat de te bouwen droombioscoop volledig voldoet aan uw verwachtingen. Vandaar dat er een grondige voorbespreking aan een ontwerp voorafgaat, waarin wij samen alle wensen en mogelijkheden bespreken.

Wij begeleiden zo nodig het complete proces van ruwbouw tot installatie. In de (ver)bouwfase hebben wij vaak een adviserende rol. Dit is belangrijk, zodat de juiste voorbereidingen zo vroeg mogelijk in het project kunnen worden uitgevoerd.

Door onze aandacht voor details bent u altijd zeker van een optimaal eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Alle audio en video wordt bovendien door ons zelf geïnstalleerd.

Hieronder in een notendop ons stappenplan:

ISF en HAA

Omdat wij met onze ISF (Imaging Science Foundation) en HAA (Home Acoustics Alliance) certificaten kennis hebben van het perfect afstellen van beeld en geluid, zal het eindresultaat alle verwachtingen ruimschoots overtreffen. Wij gebruiken altijd de laatste technologieën zoals 4K/3D beeld en Auro 3D/Dolby Atmos geluid. D-Box motion seats zorgen voor de ultieme filmbeleving.

infinity_theatre1_small

Onze merken

Zie voor een compleet overzicht van de merken die wij voeren onze Home Cinema productpagina.

Maak een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak om je eens onder te dompelen in het perfecte beeld en geluid van onze home cinema in Hilversum en om jouw dromen en wensen samen met ons te realiseren!