Silent Angel

Silent Angel maakt producten voor de high-end streaming consument. Er zijn op dit moment twee producten: de Bonn N8 netwerk switch en de Z1 NUC. Beide verhogen ze het muziekgenot door de signaalkwaliteit van het netwerk te optimaliseren voor audio-weergave.

Bonn N8

High-end audio network switch

 

Het is moeilijk te geloven dat een switch de kwaliteit van  je streaming audio kan verbeteren en toch is het zo! Het verschil is in veel gevallen niet eens subtiel te noemen, maar zeer significant!

Hoe doet de Bonn N8 dit?

Door de kwaliteit van de voeding, de netwerk signaalkwaliteit en de oscillator-technologie te verbeteren, weet de Bonn N8 de netwerk signaalkwaliteit te verhogen. Er zijn in totaal 8 hoge kwaliteit Gigabit Ethernet poorten aanwezig op de Bonn N8, die het mogelijk maken al je audio-apparaten aan te sluiten. Door de betere netwerk signaalkwaliteit van de Bonn N8, verbetert deze ook significant de kwaliteit van de muziekweergave van streaming-diensten of een NAS.

  • Schonere voeding – De ‘medical grade’ voeding van de Bonn N8 is extreem schoon met een extreem lage rimpelspanning en ruis. Dit zorgt dat er ook minder ruis doorgegeven kan worden aan aangesloten apparaten.
  • Nauwkeurigere klok – De TCXO (Temperature Compensation crystal Oscillator) van de Silent Angel switch is enorm nauwkeurig. Zijn nauwkeurigheid is 0,1 ppm, wat veel beter is dan van een normaal kristal of een normale TCXO. Hierdoor kan de Bonn N8 accuratere netwerksignalen genereren en een stabielere muziektransmissie. Naast een betere nauwkeurigheid, zijn ook de jitter-prestaties van de Bonn N8 aanzienlijk beter dan van ‘normale’ switches.
  • Geoptimaliseerde board layout – Twee ruis-isolerende circuits met een ruisonderdrukking van 17 dB voor het voedingscircuit. Twee ruis-isolerende circuits met een ruisonderdrukking van 20 dB voor het klok-circuit.  Deze ruis onderdukkende circuits zorgen ervoor dat de Bonn N8 stabiel zijn werk kan doen met minder ruis.
  • Hoogfrequente absorptiemat met hoge permeabiliteit – Om ruis nog verder te onderdrukken, is bij de Bonn N8 gekozen een EMI absorber te monteren aan de binnenkant van de kast om interferentie te absorberen vanuit de digitale circuits, om de netwerksignalen en klok-circuits zo stabiel en schoon mogelijk te houden.

Klik hieronder om de Bonn N8 aan te schaffen!

[products columns=”3″ tag=”Silent Angel”]