Revel Concerta 2

Revel

Revel Concerta2 F36

Revel Concerta2 F36

Revel ontwerpt en produceert innovatieve luidsprekers zonder compromissen. Met een complete focus op maximale prestaties en ongelooflijke kwaliteit levert Revel een ervaring met alle passie en emotie zoals bedoeld door de artiest.

Jarenlange ervaring

De technische kennis, testfaciliteiten en decennia-lange ervaring in het maken van luidsprekers van moederbedrijf Harman is voor Revel van onschatbare waarde. Desondanks blijft Revel een onafhankelijk opererend bedrijf. Revel producten worden vanuit een totaal blank canvas ontwikkeld om optimaal te presteren in de praktijk en zijn pas ‘af’ als ze daar ook daadwerkelijk hun functie voor de volle 100% kunnen vervullen.

Technische perfectie


Revel Performa3 F206

Revel Performa3 F206

De technologische vooruitgang die door Revel technici in de loop der jaren is geboekt, heeft geresulteerd in een serie metingen die veel beter weergeven wat we daadwerkelijk horen dan in het verleden mogelijk geacht werd. Deze objectivering resulteert in een rigoreus ander ontwerpproces met een drastisch betere geluidskwaliteit tot gevolg.

Unieke ‘dubbel blinde’ luistertesten in ‘state of the art’ faciliteiten bieden een essentiële ondersteuning tijdens de luidsprekerontwikkeling en een objectieve bevestiging dat ieder nieuw model een geluidskwaliteit biedt die klasseleidend is.

Kom deze topluidsprekers zelf eens bekijken en beluisteren en begrijp dan waarom ze werkelijk “The World’s Finest Loudspeakers” zijn.

Home Cinema

Wij gebruiken de luidsprekers van Revel ook vaak voor Home Cinema. Door hun geweldige spreiding, hoge belastbaarheid en neutrale klank, zijn ze zowel uitmuntend voor film- als concert-weergave. Het merk biedt in iedere serie een center speaker en surround speaker aan, zodat rondom een homogeen geluidsbeeld ontstaat.

Wij kunnen u Revel in onze Referentie Home Cinema in Dolby Atmos opstelling demonstreren!

Lees hier een uitgebreid artikel over de perfecte combinatie van Arcam receivers met Revel luidsprekers!