Resolution Audio

resaudioDe Resolution Audio Cantata Music Center mag worden beschouwd als de beste en meest flexibele digitale bron in zijn klasse en ver daarboven. Het is naast een CD-speler ook een DAC met 3 digitale ingangen (Toslink, S/PDIF en AES/EBU), asynchrone USB ingang en een mogelijkheid om de USB uitgang van uw computer over uw netwerk met de Music Center te verbinden (Pont Neuf). De mooiste manier om muziek te streamen naar de Music Center is echter via de UPnP ingang.

cantatac50mainDe perfecte aanvulling op de Music Center is de Resolution Audio Cantata c50 versterker, die specifiek is ontworpen voor het aansturen van relatief gevoelige speakers die de meest pure elektronica vereisen. Dit betekent kleinere voedingen, een lagere warmtedissipatie en een simpeler signaalpad, die de versterker in staat stellen de essentie van een muziekuitvoering beter naar de luisteraar te communiceren.

Cantatam100-2De Resolution Audio Cantata m100 versterker gebruikt dezelfde opbouw als de veelgeprezen c50 geïntegreerde versterker, maar met een duidelijke hoger vermogen van 100 W, voor de wat minder efficiënte luidsprekers. De m100 mono eindversterker heeft twee sets stereo banaanaansluitingen voor het accommoderen van bi-wire and accepteert zowel RCA als XLR kabels van de Cantata Music Center of willekeurig elke andere voorversterker.

pontneufbigDe Resolution Audio Cantata Pont Neuf maakt het mogelijk een USB-bron te gebruiken zonder de fysieke limiet van USB kabels. De maximale lengte van een USB kabel mag 5 meter zijn en als uw USB bron niet binnen die afstand staat, zijn complexe oplossingen nodig. De Cantata Pont Neuf overbrugt deze limiet letterlijk door een “virtuele” USB connectie te maken over uw bestaande thuisnetwerk naar de Cantata Music Center.

Meer informatie over deze producten vindt u op de website van de fabrikant. Een prijslijst kunt u hier downloaden.Reviews
Instructievideo’s