Garmt

Garmt

Een voorgerecht met een vleugje elektro, als hoofdgerecht een legendarische klassieker en om het geheel af te maken een toetje van obscuriteiten…

Muziekvreter dus in de eerste plaats, maar altijd met een fascinatie voor de techniek. Dieptekennis moet echter dienen als verrijking en niet als belemmering van de ultieme beleving. Een open blik zonder oogkleppen blijft juist voor een techneut belangrijk.

Ik vraag het mij weleens af, zou ik zonder muziek kunnen? Waarschijnlijk wel, maar dan zou het leven een stuk zoutlozer worden. Muziek fascineert, ontroert, troost en zweept op: juist die afwisseling maakt de zoektocht naar nieuwe muziek de moeite waard. Mijn smaak kan soms voor de buitenstaander vrij obscuur overkomen, maar laat jezelf eens verrassen met mijn keuzes tijdens een demo! Ik beperk mij overigens niet tot één medium: zowel een flac file als een LP kunnen het gevoel overbrengen.

In mijn vrije tijd speel ik graag toneel – een geweldige uitlaatklep waar creativiteit, inlevingsvermogen en teamgeest samenkomen. De daaruit voortvloeiende vervoering van het publiek is een enorme beloning. Ook hier is de essentie van het gespeelde stuk – net als bij muziek – de grootste drijfveer. Met Theatergroep De Zwarte Weduwe sta ik overigens zowel vóór als achter de schermen – als speler en als bestuurslid/technicus.