Bjorn

Bjorn

De liefde voor films heeft altijd in mijn bloed gezeten. Lichten uit en zonder afleiding volledig in de film worden opgezogen. Heerlijk! Favoriet zijn altijd de psychologische thrillers geweest, zoals ‘Seven’ en ‘Usual Suspects’.

Naast film is vooral muziek een dagelijkse levensbehoefte voor me, waarbij het ontdekken van nieuwe muziek – vooral in het indie rock en elektronische genre – me enorm trekt.

Ik ben dol op koken, wijn en lekker eten. Daarbij bereid ik dan ook echt alles zelf: voor mij geen pakjes/zakjes of kant-en-klaar maaltijden. Gezond eten dus en dan niet alleen blaadjes sla! Nieuwe gerechten proberen uit verschillende windstreken van de wereld, tot het perfectioneren van kooktechnieken. Zo bak ik graag zuurdesembrood en pizza in de houtoven. Het kan soms niet gek genoeg, hoewel ik wel graag altijd het originele product wil terug zien in het uiteindelijke gerecht. Mijn culinaire avonturen zijn ook te vinden op Instagram.

Naast een gezonde eetstijl leef ik ook sportief en fitness is een belangrijk onderdeel daarvan. Een echte uitlaatklep!

Bij Beter Beeld & Geluid hou ik mij naast de dagelijkse winkel- en installatie-activiteiten ook bezig met de strategie en administratie. Een duidelijke visie en goede planning horen bij ondernemerschap. Een kritische blik is een belangrijke eigenschap die zorgt voor professionaliteit. Service en vakkennis staan hoog in het vaandel om in iedere situatie de mooiste beleving voor de klant te realiseren. De twinkel in de ogen en het absolute genieten, is de mooiste beloning na een installatie.