Over ons

"It Don't Mean A Thing If It Ain't Got That Swing"Irving Mills

Bij Beter Beeld & Geluid zijn muziek en film een absolute passie... Deze passie delen wij graag met jou!

De combinatie van specialismen, kennis, onze gedrevenheid, de best mogelijke selectie van high-end producten en de uitzonderlijke service maken ons tot een unieke winkel.

Bij de keuze van onze merken laten wij ons uitsluitend leiden door de (lange termijn) kwaliteit, niet door 'trends' of commerciële overwegingen.

Een eerlijk en gedegen advies in het keuzetraject vinden wij van levensbelang voor een langdurige tevredenheid en thuisdemo's zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij hebben twee vestigingen. In Hilversum doen wij high-end stereo en home cinema, terwijl Zevenbergen uitsluitend één merk voert: Linn. In deze vestiging kunt u ook terecht voor onderhoud en verkoop van Linn Sondek LP12.

Te weten komen hoe onze klanten over ons denken? Lees onze review pagina.


Waar staan wij voor


Persoonlijk advies

Wij snappen dat ieder persoon andere wensen heeft. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar je wensen en samen met jou een oplossing op maat te vinden. Het gaat er immers niet om wat wij mooi vinden, maar wat aansluit bij jouw smaak, behoeftes en mogelijkheden.


Kennis & Kwaliteit

Kennis van ons vakgebied is vanzelfsprekend. Zo hebben wij dieptekennis van onze specialismen en zijn we op de hoogte van de laatste noviteiten. Dit stelt ons in staat om iedere vraag en situatie aan te kunnen en de kwaliteit te leveren waar je recht op heeft.

Service

Een goed aankooptraject is belangrijk, maar de installatie en nazorg zijn minstens zo belangrijk. Wij begeleiden je volledig in het proces van oriëntatie tot service na aankoop, zodat er geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Ook o.a. computerhulp op afstand hoort hier bij.


Eerlijkheid & Passie

Eerlijk duurt het langst. Een cliché misschien, maar voor ons een absolute pijler. Alleen met eerlijkheid zijn relaties immers ook echt de moeite waard... U zult merken dat onze inzet aanstekelijk werkt: wij doen ons werk namelijk gewoon ontzettend graag!


Wie zijn Beter Beeld & Geluid

Jan Verlegh

Jan


De absolute analoog-specialist. Meer dan 16 jaar ervaring met draaitafels met een voorliefde voor de Linn Sondek LP12.


Garmt


Techneut en muziekvreter. Opleiding: Technische Natuurkunde. Naast echte dieptekennis over audio en video ook een muziekkenner.


Bjorn


Film- en muziekliefhebber met een passie voor home-cinema. Heeft daarnaast ook een neus voor nuchter en integer ondernemen.Onze boodschap in beeldOnze vestigingen


BB&G Zevenbergen

Linn en Linn Sondek LP12 Specialist Klik voor details

BB&G Hilversum

High-end muziek- en filmweergave Klik voor details


Virtuele tour BB&G Hilversum