[blockquote cite="" type="left"]"Mola-Mola is de belichaming van het idee dat als je alles verwijdert wat niet de muziek is, alleen de muziek overblijft."[/blockquote]

Mola Mola Makua voorversterker

Dit is een nogal radikaal idee dat ver staat van de meeste high end audio vandaag de dag die meer lijkt te gaan om het mixen van verschillende circuit-topologie├źn om een 'geluidscoctail' te brouwen die volgens de ontwerper 'precies goed' klinkt. Je zou bijna vergeten dat dichter bij het geluid komen zoals deze is vastgelegd door de artiest betekent dat het afspeelsysteem dat geluid niet mag veranderen. Dit eenvoudige inzicht omzetten naar hardware is waarschijnlijk het moeilijkste om te doen in audio. Alle simpele circuits veranderen het signaal hoorbaar, dus moet de ontwerper grijpen naar complexere ontwerpen die dat niet doen.

Mola-Mola onderzocht ieder subcircuit op mathematische wijze en keek naar manieren om alle kleuring en fouten te elimineren. Deze subcircuits worden vervolgens opgenomen in de totaalberekening en het ontwerpproces begint opnieuw. Als iedere stap zichzelf heeft bewezen met zijn onbesproken gedrag, wordt hetzelfde gedaan met het gehele product. Dit zorgt ervoor dat probleemgebieden genadeloos worden blootgelegd voordat ze 'hoorbaar maar onmeetbaar' worden. Het resultaat is iets dat tot nu toe ongehoord was in high end audio: versterkers en omzetters wiens ingangssignaal niet met het menselijk oor van het uitgangssignaal kan worden onderscheiden.

En hoe klinkt dat dan? Natuurlijk, snel, rijk en muzikaal compleet pakkend.

Hieronder de producten van Mola-Mola. Klik voor meer informatie.

[products columns="4" tag="mola-mola"]