Devialet Phantom

De revolutie…

Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten. Een ander woord doet de prestaties en mogelijkheden tekort… Met 88 patenten wereldwijd zal Phantom de ideeën over de vorm en prestaties van compacte geluidssystemen totaal veranderen.

Phantom / Silver Phantom
Gold Phantom

 
 

Grimm Audio

Grimm Audio bestaat sinds 2004, is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit een aantal van de slimste Nederlandse audio technici van Nederland. Alle Grimm producten kunnen bogen op een ruime dosis gezamenlijke kennis van de grootste wetenschappers in de wereld van de audio-elektronica, akoestiek en fysica. Met een mix van ervaringen door vele jaren luistertraining, professionele ‘engineering’ en audiofiel enthousiasme, is een lijn van producten ontstaan die zowel door de professionele- als consumentenwereld beschouwd wordt als behorende bij het beste dat verkrijgbaar is op de markt.

Meer informatie


  • p3esr
  • c7es3
  • shl5plus
  • m30-1
  • m40-2

Harbeth

40th-Anniversary-logoHarbeth maakt al 40 jaar de muzikaalste luidsprekers ter wereld. Hun ‘Monitor’ serie modellen worden al jaren gebruikt door de BBC. Bijzonder is dat de ‘Domestic’ modellen technisch identiek zijn en in de huiskamer net zo goed presteren als hun broertjes in de studio.

Bijzonder aan Harbeth luidsprekers is hun openheid en natuurlijkheid. Zij hebben hiermee de unieke eigenschap je volledig in de muziek op te laten gaan, waarbij je de techniek direct vergeet. Voor veel muziekliefhebbers is Harbeth daardoor een ‘eindpunt’ in hun ontdekkingstocht naar de ultieme luidspreker.

Lees meer over Harbeth

Linn

Linn brengt met hun ‘Exakt’ lijn luidsprekers een revolutie tot stand in audioland… Door het digitale pad door te trekken tot in de luidspreker, wordt deze tot een opwaardeerbare, intelligente bron. Met Space Optimisation kun je vervolgens de akoestiek naar je hand zetten.

In de Majik lijn biedt Linn de Majik 109 en 140. Beiden kunnen passief en ‘Aktiv’ of zelfs ‘Exakt’ worden aangestuurd.

In de Akurate lijn vind je de Akudorik monitor en Akubarik vloerstaander, allebei leverbaar met alle elektronica intern voor ‘Exakt’ aansturing.

De 500-serie is er voor hen die hun luidsprekers willen ‘customizen’. Met diverse stoffen is de speaker te omhullen.

De beste luidpreker van Linn is de Klimax 350 Exakt. Een absoluut eindpunt voor de echte liefhebber.

Lees meer over Linn


Linn AkudorikKlimax 350 Exakt

Manger Audio

Manger is beroemd geworden met de unieke ‘Manger sound transducer’: een enkele driver die van 80 tot 40,000 Hz weergeeft, een puntbron benadert en een perfect pulsgedrag heeft met een maximale geluidsdruk van 110 dB. Met deze unit maakt Manger actieve en passieve 2-weg gesloten vloerstaanders en monitoren en een ‘on wall’. Allen met een werkelijk adembenemende werkelijkheidsweergave, die je – eenmaal gehoord – voor altijd bij blijft. Het industrieel ontwerp is van verbluffende eenvoud en elegantie en de prijs/kwaliteitsverhouding is vooral bij de actieve modellen exceptioneel goed.

Let op! Eenmaal een Manger goed beluisterd en de meeste andere speakers komen op een of andere manier gekunsteld en traag over!

Lees meer over Manger Audio

 
 

Meridian


De luidsprekers van Meridian zijn revolutionair. Zij waren de eerste met een digitale verbinding tot in de luidspreker. Een prachtig industrieel design en extreem natuurlijk geluid doen de rest. Feitelijk koop je met een Meridian speaker een heel geluidssysteem waar alleen nog een bron aan hoeft te worden toegevoegd.

Door de digitale signaalbewerking is er geen signaalverlies in analoge wisselfilters en kunnen de luidsprekers zelf compenseren voor een plaatsing tegen de wand of zelfs in een hoek! Door slimme tijdscompensatie van de drivers onderling zijn de muzikale timing en ruimtelijke afbeelding perfect, de controle van het laag fenomenaal.

De DSP 5200, 7200 en 8000 SE modellen zijn 100% geschikt voor MQA en klinken met dat geluidsformaat uitzonderlijk goed.

Klik voor meer informatie

 

Revel


Revel ontwerpt en produceert innovatieve luidsprekers zonder compromissen. Met een complete focus op maximale prestaties en ongelooflijke kwaliteit levert Revel een ervaring met alle passie en emotie zoals bedoeld door de artiest.

De technische kennis, testfaciliteiten en decennia-lange ervaring in het maken van luidsprekers van moederbedrijf Harman is voor Revel van onschatbare waarde. Desondanks blijft Revel een onafhankelijk opererend bedrijf.

Klik voor meer informatie

 

Vivid Audio

VividVivid Audio is een fabrikant van innovatieve, toonaangevende high-end luidsprekers met een absoluut compromisloze ontwerpbenadering. Vivid luidsprekers realiseren een onvergetelijke luisterervaring door het gebruik van zelf ontwikkelde én geproduceerde luidsprekers, filters en luidsprekerkasten. Daarmee behoort Vivid bij een zeer selecte groep van fabrikanten. Het oog wordt ook niet vergeten: elke kast is uitgevoerd in een luxe metaal- of parelmoerlak, die met de hand wordt gepolitoerd om de diepe glans echt te laten schitteren. Ook zijn de luidsprekers leverbaar in een prachtige matte finish.

Lees meer over Vivid Audio

 

Wilson Benesch


Wilson Benesch luidsprekers zijn zowel ongelooflijk elegant van uiterlijk als wel technisch perfect. En ondanks deze perfectie, klinken de luidsprekers van deze fabrikant heel natuurlijk en organisch. Wilson Benesch is vooral beroemd door hun gebruik van koolstofvezels in hun behuizingen. Door de extreme stijfheid van dit materiaal wordt kastkleuring volkomen geëlimineerd.

Wilson-Benesch-Square-5-Series-2-Living-RoomWilson Benesch Square Five

Wilson Benesch Square Five

Het doel in het ontwerp van Wilson Benesch is het behoudt van energie en impuls. Door zo simpel mogelijke filters te gebruiken, is de faserespons zo recht mogelijk en gaat zo min mogelijk impuls (die belangrijk is voor snelle veranderingen in de muziek) verloren. Doordat bovendien de drivers zoveel mogelijk even groot zijn, zal de tonale balans over het gehele hoorbare bereik dat ook zijn. Hierdoor is de homogeniteit optimaal.

Het geluid van Wilson Benesch speakers is 3D, open, snel, neutraal, zeer gedetailleerd en perfect gefocust. Dit echter zonder hardheid of stress.

Lees meer over Wilson Benesch