Linn logo

Alles klinkt beter met Linn.

Linn ontwerpt en produceert de beste en muzikaalste muzieksystemen ter wereld. Kies voor een compleet systeem of kies uit de vele losse componenten van het merk.

Het maakt niet uit wat je speelt of waar je het speelt: het klinkt allemaal beter met Linn!


Linn Sondek LP12

De Linn Sondek LP12 is zonder meer de meest iconische en muzikale platenspeler. Beter Beeld & Geluid is voor de Benelux de absolute specialist voor dit legendarische product.

Niet alleen kunnen wij je LP12 onderhouden, wij kunnen ook alle mogelijke upgrades laten horen op afspraak. Om die reden alleen al hebben wij over het algemeen zo’n tien modellen in onze demo-voorraad. Ook voor een gebruikte LP12 kun je terecht bij ons!


Linn Sondek LP12
Linn Klimax DSMLinn Akurate DSMLinn Majik DSM

Linn DS – Streaming


Linn is de absolute streaming specialist. Zij waren de eerste grote fabrikant die de productie van CD-spelers geheel stopte.

Linn DS biedt het beste bedieningsgemak, de hoogste geluidskwaliteit en meeste mogelijkheden.

Met Space Optimization kun je in ieder systeem het geluid optimaliseren.

Bekijk alle modellen

Complete systemen

Linn is een van de weinige audio-fabrikanten die complete systemen verkoopt. Zo weet je zeker dat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd en probleemloos samenwerken. Het stelt Linn ook in staat de set beter af te stemmen op de kamer én op jou zelf.

Bekijk alle systemen

 • Linn Klimax 350

  Linn Klimax 350 systeem

 • Linn Akubarik

  Linn Akubarik systeem

 • Linn Akudorik

  Linn Akudorik systeem

 • Linn Series 5

  Linn Series 5 - 530 systeem

 • Linn Majik 140

  Linn Majik 140

 • Linn Kiko

  Linn Kiko systeem

 • Stream alles

  Een Linn systeem kan werkelijk alles streamen wat jij maar wilt, of het nou albums zijn vanaf je harde schijf of vanuit de ‘cloud’.

  Hoor ‘Studio Master’ opnames zoals ze klonken toen ze werden opgenomen of maak gebruik van de enorme CD-kwaliteit muziekbibliotheken van TIDAL of Qobuz.

  Sterker nog, alles wat je luistert op je iPad of laptop kan draadloos worden gestreamed naar jouw Linn systeem. Nooit meer luisteren door computerspeakers!

 • Sluit alles aan

  Ooit een film op Blu-ray of een game gehoord door een echt high-end systeem? Met ingangen voor al je apparaten – van TV tot draaitafel – iedere aangesloten bron profiteert van de geweldige geluidskwaliteit van een Linn DSM.

  Ervaar het verschil dat een Linn systeem kan maken voor alles waar je thuis naar luistert.

 • Controle over je muziek

  Met toegang tot een bijna ongelimiteerde muziekbibliotheek, heb je een bediening nodig die het mogelijk maakt de muziek die je wilt horen snel en gemakkelijk te zoeken en selecteren.

  Met Linn kun je je favoriete mobiele apparaat apparaat gebruiken met een van hun Apps om muziek te kiezen, hoesafbeeldingen te doorzoeken, playlists te maken… Allemaal draadloos en vanuit iedere kamer. Krijg controle over je muziek!

 • Muziek in iedere kamer

  Alles wat je speel door een Linn systeem kan worden gedeeld door het hele huis, inclusief Blu-ray, TV, je muziekcollectie of zelfs vinyl. Speel dezelfde track in iedere kamer en perfect gesynchroniseerd of kies voor iedere kamer een andere sfeer.

  De beste feestjes starten misschien in de keuken, maar net als je muziek, hoeven die niet daar te blijven.

Voortdurende innovatie

Linn staat al 40 jaar voorop als het gaat om audio-innovatie. Nooit tevreden en altijd afvragend hoe dingen te kunnen verbeteren, heeft het R&D programma van Linn een aantal van de meest significante vooruitgangen in de huiskamer-audio geboekt.

[column type=”1/2″]

Space Optimisation


Alle Linn systemen hebben Space Optimisation technologie ingebouwd. Door ongewenste vervormende effecten van de luisteromgeving te verwijderen, komt de ware aard van de muziek bovendrijven.

En dat is niet alles! Het optimaliseert ook de prestaties door rekening te houden met waar de speakers zijn geplaatst en de impact dat dit heeft op het geluid. Je kunt daardoor je speakers op exakt die plek neerzetten die jij wilt en toch goede prestaties behouden.

Lees meer over Space Optimisation[/column] [column type=”1/2″ last=”true”]

Exakt


De meest recente Linn systemen gebruiken Exakt technologie om de integriteit van de originele studio-opname te behouden tot in de speakers.

Deze werkelijk revolutionaire technologie gooit de traditionele hi-fi op zijn kop, door het compleet elimineren van ruis en vervorming die andere muzieksystemen plagen. Door het muzieksignaal in het digitale domein te houden tot het allerlaatste moment, levert Exakt een hele reeks prestatieverhogende mogelijkheden.

Lees meer over Exakt[/column]