Een nog dieper inzicht in je muziek

Linn’s 4de Generatie DAC Architectuur

1991 — Numerik
1998 — CD12
2007 — Klimax DS
2016 — Katalyst

De nieuwe ‘Katalyst’ DAC architectuur voert de digitaal/analoog omzetting preciezer uit dan ooit.

Katalyst geeft een ongekend niveau van controle over de kritische elementen in het hart van de creatie van het analoge signaal; met een verbeterde data-optimalisatie, een superieure ‘master clock’, individuele voedingen, een nieuwe uitgangstrap met ultra-lage vervorming en – zeer cruciaal – een extreem stabiel ‘referentieniveau’ voor het analoge uitgangssignaal na de DAC.

Dit laatste is van vitaal belang omdat tijdens het punt van de omzetting het analoge signaal zeer vatbaar is voor zelfs minuscule variaties in het referentieniveau, wat onomkeerbare schade doet aan het signaal.

Het extreem stabiele referentieniveau van Katalyst elimineert variaties tijdens de digitaal –> analoog omzetting en geeft je daarmee een dieper inzicht in je muziek.

Zonder Katalyst

Fouten aan de ingang van de DAC resulteren in een vervormd analoog uitgangssignaal, met hoorbare degradatie.


Without Katalyst Illustration circle crop

Met Katalyst

Katalyst elimineert fouten bij de ingang van de DAC, voor een preciezer en zuiverder analoog signaal.


With Katalyst Illustration cropped

Hoe Katalyst een verbetering geeft ten opzichte van eerdere ontwerpen

Katalyst biedt een ongeëvenaarde precisie dankzij vijf belangrijke verbeterpunten.

Referentieniveau – Het referentieniveau dat de amplitude van het signaal genereert, is nu zonder enige variatie door een complete isolatie van ruis.

Onafhankelijke voedingen – Onafhankelijke, geïsoleerde voedingen, geoptimaliseerd voor ieder proces, zodat beïnvloeding van de processen onderling wordt geëlimineerd, resulterend in veel lagere vervorming.

Dataoptimalisatie – Een door Linn ontworpen data-optimalisatie trap die het digitale signaal op omzetting naar analoog voorbereid voor meer precisie en minder fouten aan het begin van het proces.

Master clock
– Een enkele master clock met hoge precisie en zijn eigen onafhankelijke voeding, verzekert een betere timing door het gehele omzettingsproces.

Uitgangstrap – De nieuwe analoge uitgangstrap met ultra-lage vervorming, geeft het delicate analoge signaal met perfectie door naar het volgende apparaat.

Ervaar Katalyst

De Katalyst DAC Architectuur is nu verkrijgbaar in zowel de Klimax DS als de Klimax DSM, de Klimax Exaktbox en ook in de Klimax 350, Akubarik en Akudorik luidsprekers.

[line style=”color:#333333;”]

Upgrade naar Katalyst

Als je al een Klimax DS of Klimax DSM bezit, kun je gebruik maken van de grootste prestatieverbetering die Linn ooit heeft gemaakt voor de Klimax DS(M).

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!Beluister het zelf

Geloof niet alleen onze woorden, maar beluister de beste digitale bron ooit gemaakt door Linn door een demonstratie aan te vragen bij ons.