Arcam

Arcam is gevestigd nabij de beroemde universiteitsstad Cambridge en is opgericht door twee vrienden met een passie voor music en electronica die elkaar tijdens hun studie ontmoetten. Zij richtten in 1976 Amplification en Recording Cambridge op. Met de introductie van de A60 versterker werd de basis gelegd voor een innovatieve en vooruitstrevende fabrikant van hi-fi en AV producten.

Lees meer over Arcam

 

Devialet Expert Pro

Misschien wel het meest omstreden high end audio product ooit… Devialet verrast vriend en vijand met een versterker die oogverblindend mooi oogt en ook zo klinkt.

De Expert Pro versterkers zijn in staat alle denkbare luidsprekers optimaal te laten presteren en doen dat met een verrassend gemak en elegantie.

Meer informatie

 

Lindemann

De Lindemann musicbook componenten leveren high end prestaties in mini-formaat. De musicbook streamers en DAC’s zetten alle digitale data om naar DSD, voor een absoluut ‘analoge’ weergave die voor de prijs onverslaanbaar is.

De eindversterkers zijn in staat de meest uiteenlopende luidsprekers aan te sturen en maken hiermee de musicbook sets het meest all-round en elegant van alles op de markt.

Meer informatie

Linn

Linn is de absolute streaming specialist. Zij waren de eerste grote fabrikant die de productie van CD-spelers geheel stopte.

Linn DS streaming biedt het beste bedieningsgemak, de hoogste geluidskwaliteit en meeste mogelijkheden. Bij al hun componenten, of dat nou versterkers zijn of streamers, gaat Linn altijd voor het meest muzikale eindresultaat.

Meer informatie


Linn Akurate DSLinn Klimax DS
 

Luxman

De naam Luxman is al sinds 1925 een legendarische in audio-land. De extreem mooie opbouw en geluidskwaliteit van de producten zijn boven iedere twijfel verheven. Een natuurlijke klank is het doel van Luxman.

Het gamma van Luxman is erg compleet: zij hebben CD-spelers, DAC’s, geïntegreerde versterkers, voor- en eindversterkers, phono-trappen, hoofdtelefoonversterkers, kabels en een draaitafel in het programma.

Meer informatie

Mark Levinson

Mark Levinson blijft tot de dag van vandaag een legendarisch merk met een heel duidelijke ontwerpfilosofie en ideeën over geluidsreproductie. Het design is van een sobere schoonheid en de constructies gebouwd voor de eeuwigheid. De adembenemende dynamiek en ongelooflijke tonale correctheid laten u opnieuw genieten van uw muziekcollectie.

 
 

Meridian Audio

Meridian is een merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en innovatie. De ontwikkelaar Bob Stuart is de drijvende kracht achter het merk. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert.

De apparatuur die uit zijn handen komt, produceert de meest pure muziek denkbaar… Vrij van vervorming en kleuring komt de essentie van iedere compositie naar boven. De ontwerpen van de vaste industrieel ontwerper – Allen Boothroyd – zijn absoluut tijdloos en constante soft- en hardwarematige opwaardering behoren tot de decennialange Meridian traditie.

Meer over Meridian

 

Mola-Mola

“Mola-Mola is de belichaming van het idee dat als je alles verwijdert wat niet de muziek is, alleen de muziek overblijft.”

Je zou bijna vergeten dat dichter bij het geluid komen zoals deze is vastgelegd door de artiest betekent dat het afspeelsysteem dat geluid niet mag veranderen. Dit eenvoudige inzicht omzetten naar hardware is waarschijnlijk het moeilijkste om te doen in audio. Mola-Mola slaagt erin op spectaculaire wijze.

Meer over Mola-Mola

 

Trinnov

De processoren van Trinnov Audio zijn gemaakt om af te rekenen met alle mogelijke akoestiekproblemen van uw kamer.

De Amethyst is een volwaardige high-end voorversterker met ingebouwde streamer en klinkt zelfs zonder correctie zo goed als of beter dan de meeste andere voorversterkers. En MET correctie? Onverslaanbaar…

Meer informatie…