DUTCH & DUTCHDutch & Dutch 8c

Introductie

De volledig DSP gestuurde actieve luidsprekers van Dutch & Dutch gaan verder waar andere ophouden… Het perfect weergeven van muziek vraagt meer dan een luidspreker die tot in de puntjes geoptimaliseerd is. Het vraagt een luidspreker die samenwerkt met de akoestiek van de luisteromgeving. Een luidspreker die zowel fysiek als elektronisch breekt met tradities. Een nieuwe manier van denken. Dat is wat de Dutch & Dutch 8c zo anders maakt.

De Dutch & Dutch 8c is meer dan alleen maar een (studio) monitor… Het is een uniek akoestisch concept. Zijn revolutionaire kastontwerp geeft de 8c een constant afstralingspatroon vanaf 100 Hz. Het resultaat is dat de 8c neutraler, preciezer en uitgewogener is dan iedere andere monitor.

Eigenschappen 8c


Accuraat

De 8c representeert een commitment aan accuratesse en helderheid. Met zijn constante afstraling boven de 100 Hz en zijn 0,5 dB +/- nauwkeurige frequentiebereik van > 35 Hz kan muziek eindelijk worden ervaren zoals deze altijd was bedoeld. Niets wordt toegevoegd, niets wordt weggelaten.

Beleef de sensatie van werkelijk akurate muziekreproductie en hoor de waarheid in audio zoals nooit tevoren.

Adaptief

Tune het systeem naar de kamer, niet de kamer naar het systeem. De 8c past zich aan in de gebruikte kamer en kan (zeer) dicht bij muren worden geplaatst zonder verlies van prestaties.

Om dit te realiseren, combineert de 8c een zelf ontwikkelde ‘wave guide’ tweeter met een akoestisch cardioïde midden-driver, akoestisch gekoppelde bas-drivers en active kameraanpassing. Het resultaat: een verbluffende weergave in elke kamer.All-in-one

Naast de drivers herbergt de kleine behuizing van de 8c nog high-end DACs, versterkers, subwoofers en een DSP. Het systeem komt ook met room eq kameraanpassing en streaming ‘out of the box’.

Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en leveren tezamen een groots geluid met een maximale geluidsdruk van 106 dB > 35 Hz, met een uitmuntende signaal/ruisverhouding.

Ontwerp

Van de gladde baffle tot de solide eiken kast is de constructie van de 8c zo ontworpen om er net zo clean uit te zien als hij klinkt. Zie hieronder de 4 verschillende uitvoeringen van de 8c.Bediening en mogelijkheden


Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening

Groepeer alle 8c’s of bestuur ze individueel via een web-app native app. Nadat de 8c’s automatisch zijn gevonden in het netwerk, heb je volledige controle over alle instellingen!

Multi-room streaming

Multi-room streaming

Je kunt direct muziek streamen naar de 8c’s! Stel de linker en rechter luidsprekers in en de rest gaat vanzelf! In het netwerk kunnen 8c’s worden gegroepeerd voor gesynchroniseerde muziek.
Eenvoudige updates

Eenvoudige updates

Automatische updates houden je 8c’s up-to-date met de nieuwste mogelijkheden. Deze worden door de 8c automatisch gedownload en geinstalleerd, zodat nieuwe functies ‘s nachts worden toegevoegd.

Specificaties

8c

Dutch & Dutch 8c
Download brochure


Drivers Laag: 8″ lange slag subwoofer (2X)
Midden: 8″ mid-range driver
Hoog: 1″ metal dome tweeter
Type behuizing Laag: gesloten
Midden: passieve cardioïde
Frequentiebereik 30 Hz – 20 kHz ± 1 dB
Versterkervermogen Laag: 500 W
Midden: 250 W
Hoog: 250 W
Afmetingen (H X B X D) 485 X 270 X 380 mm
Gewicht 26 kg