Devialet Phantom

Implosive sound

Devialet Phantom

Implosive sound

Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten. Een ander woord doet de prestaties en mogelijkheden tekort… Met 88 patenten wereldwijd zal Phantom de ideeën over de vorm en prestaties van compacte geluidssystemen totaal veranderen.

Voor het eerst is het mogelijk om geluid met een impact, helderheid en precisie weer te geven zoals nooit eerder voor mogelijk gehouden werd voor een apparaat met de afmetingen en prijs als de Phantom. De Phantom vervangt in één klap hifi-systeem, docking station, speakers, home cinema, multi-room en draadloze weergave en is hiermee uniek: de Phantom genereert geluid met revolutionaire technieken, gecreëerd en gepatenteerd door de ontwikkelaars van Devialet. Lees hieronder  meer over onder andere Devialet ADH® en HBI®.

 • devialet-flagship-paris
 • phantom-duo-devialet
 • devialet-phantom-decouvrir
 • devialet-phantom-technologies (1)

De Phantom is solo te gebruiken, maar presteert uiteraard nog veel beter in stereo. Met nog meer Phantoms wordt ook surround-weergave en multiroom mogelijk tot maximaal 24 stuks!

Stream je muziek van iTunes, Deezer, Qobuz of TIDAL draadloos naar de Phantom, sluit je Blu-ray speler aan, synchroniseer alle Phantoms in je huis voor een muzikaal feestje, de mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Er zijn drie verschillende modellen leverbaar: de Classic Phantom, Silver Phantom en Gold Phantom. De verschillen tussen de Phantom en Silver Phantom zitten uitsluitend in de maximale geluidsdruk die ze kunnen leveren. Hierdoor verschillen ook de woofers en de interne versterkers. Voor de rest zijn de twee modellen identiek. Bezoek de Gold Phantom pagina voor meer informatie over de Gold Phantom.

[products columns=”3″ tag=”Devialet Phantom” orderby=”id”]


Technologie


Met een combinatie van Devialet’s exclusieve audiofiele uitvindingen, zoals ADH® en HBI®, creëert Silver Phantom met zijn 3000 W vermogen een maximale geluidsdruk van 105 dB (1200 W en 101 dB voor de Classic Phantom) voor een letterlijk fysieke ervaring. Herontdek je muziek met maximale muzikale emotie, van 16 Hz sublaag tot de hoogste 25 kHz tonen, maar zonder achtergrondruis, verzadiging of vervorming.

Achter deze uitzonderlijke prestaties zitten verschillende uitvindingen:


 • Analog Digital Hybrid ADH®

  ADH is een technologie uitgevonden door Devialet die het voor het eerst mogelijk maakt de verfijning van analoge klasse A versterking te combineren met de kracht en compactheid van klasse D schakelende versterking.
 • devialet-phantom-technology-adh
 • Heart Bass Implosion HBI®

  Phantom is gebouwd rondom twee extreem sterke woofers, die in een hermetisch afgesloten ruimte onder extreem hoge druk werken. Door de kracht van de domes van de woofers te combineren met een extreem stevige behuizing en het vermogen van ADH, staat HBI® technologie Phantom toe om enorme geluidsdrukken te produceren tot de laagst hoorbare frequenties (16 Hz).
 • devialet-phantom-technology-hbi
 • Active Cospherical Engine Loudspeaker ACE®

  De ACE® (Active Cospherical Engine) luidsprekervorm is direct afgeleid uit onderzoek van de bekende audio-techneut Harry F. Olson die al in 1950 de bolvorm als de meeste perfecte akoestische vorm bepaalde. Deze vorm zorgt voor een omnidirectionele spreiding van alle frequenties zonder enige diffractie, voor een homogeen geluidsveld ongeacht de luisterhoek. Vanaf welke hoek u naar de Phantom luistert maakt niet meer uit!
 • devialet-phantom-technology-sphere
 • Vooruitgang voor zijnEVO®

  Dankzij het EVO platform wordt het systeem met de dag beter, zonder tussenkomst van de gebruiker. Na de Phantom te hebben geïnstalleerd, waardeert deze zichzelf gratis en automatisch altijd op naar de beste en laatste software, zodat het apparaat nooit veroudert.

  Sterker nog, Devialet is absoluut tegen het verouderd raken van uw systeem!

 • devialet-phantom-technology-evo
 • Dialog

  Met een enkele Phantom kunt u al volop draadloos muziek luisteren via uw telefoon, tablet of computer. De Dialog vergroot echter de mogelijkheden van Phantom enorm…

  De Dialog is de intelligente ‘spin in het web’. Met Dialog is het mogelijk de beste online streaming diensten te gebruiken tot zelfs in Studio Master kwaliteit: Deezer, Qobuz en TIDAL worden allen ondersteund en er zullen er nog vele volgen! Dialog maakt het ook mogelijk om 2 Phantoms in stereo te gebruiken of 5 of meer in surround! Ook maakt Dialog multi-room mogelijk tot wel 24 Phantoms maximaal!

 • devialet-phantom-dialog
 • Spark

  Om alles te bedienen, download je de gratis Spark App. Hiermee kies je muziek van je eigen telefoon/tablet en vrienden kunnen hun eigen favoriete nummers aan de playlist toevoegen. Zo wordt muziek luisteren weer een sociaal gebeuren! In Spark kies je zelf welke Phantom op dat moment muziek speelt. Je kunt er ook voor kiezen alle Phantoms hetzelfde te laten spelen of juist alleen bepaalde ruimtes. Het is aan jou!
 • devialet-phantom-usages-spark

Video