DE EXTREEMSTE PHANTOM TOT NU TOE…

GOLD PHANTOM

KRACHTIGER · OPWINDENDER · GERAFFINEERDER


4.500 W

76%
Vervorming
89%
Verzadiging
38%
Achtergrondruis
Phantom is uniek. Het is meer dan alleen maar een draadloze speaker… Phantom creëert geluid door middel van revolutionaire en inherent superieure technieken, ontwikkeld door Devialet ingenieurs.

Uitgevonden en geproduceerd in Frankrijk, beschermd door 102 patenten, heeft Phantom de wereld van het geluid op zijn kop gezet.

Ervaar het fysieke en unieke geluid van Phantom in zijn meest extreme vorm met de Gold Phantom.


GOLD PHANTOM EXTREME ENGINEERING

4.500 W · 108 dB · 14 Hz-27 kHz


Devialet Gold Phantom
 • 8x

  KRACHTIGER

  De krachtigste draadloze speaker ooit gemaakt, 8x krachtiger dan Phantom, met 4.500 W vermogen, 108 dB maximale geluidsdruk, het geluidsniveau van een live rock-concert! De unieke ervaring van voelbaar geluid in zijn meest extreme vorm, tot de laagste tonen ooit uit zo’n kleine behuizing.

 • new-adh

  VERFIJNDER

  ADH Intelligence is een technologie uitgevonden door Devialet, die voor het eerst erin slaagt de verfijning van klasse A analoge versterking te combineren met de kracht en compactheid van klasse D versterking. Ervaar een prachtig, pakkend geluid vol kracht en emotie.

 • 8x

  TITANIUM TWEETER

  De nieuwe titanium tweeter van de Gold Phantom is gemaakt van het zuiverste ‘Grade 1’ titanium op de markt – het beste materiaal voor een tweeter van de hoogste kwaliteit – met een unieke combinatie van extreem hoge stijfheid bij een zo laag mogelijk gewicht. Het frequentiebereik van de Gold Phantom loopt door tot 27 kHz.

 • 8x

  AFWERKING IN ROSE GOUD

  De Gold Phantom is verkrijgbaar in een exclusieve 22 karaat Rose Goud afwerking. Een bijzonder luxe en duurzame uitstraling voor een bijzonder luxe en duurzaam product.

AL JOUW MUZIEK, AL JOUW BRONNEN

Met slechts één Phantom of in een multi-room systeem: laat het best mogelijke geluid je huis binnen. Met Phantom speel je draadloos al je locale of online muziek af, van iedere denkbare bron.

Al jouw muziek

WI – FI
BLUETOOTH
SPOTIFY CONNECT
AIRPLAY
ETHERNET
OPTISCH

Al jouw bronnen

SMARTPHONE
TABLET
COMPUTER
CD
VINYL
TV

MAAK EEN AFSPRAAK OM DE GOLD PHANTOM TE KOMEN BELEVEN!


Gold Phantom box