Expert 1000 Pro logo
 

De uitvinders van de revolutionaire versterkertechnology ADH® zijn constant op zoek naar perfectie, met als doel: nul vervorming. In deze gepassioneerde queeste nam Devialet hun Expert electronica nog eens onder de loep en ontwikkelde de nieuwe Expert Pro lijn.

De Pro lijn zou niet bestaan zonder de expertise opgedaan tijdens de ontwikkeling van het ‘Original d’Atelier’ model. De innovaties die zijn ontwikkeld om dat model te ontwikkelen heeft Devialet wederom in staat gesteld de limieten van audiofiele prestaties op te rekken. Expert 1000 Pro belichaamt al deze innovaties.

Devialet Expert 1000 Pro

A nieuw audiofiel icoon is geboren

1000 Watt

5 nieuwe patenten

‘s Werelds beste specificaties op ieder vermogensniveau

Devialet Expert 1000 Pro mystic shot

Beste meetgegevens op ieder vermogensniveau


Vervorming enorm teruggebracht bij lagere volumes


0,00025%

Totale harmonische vervorming
op vol vermogen

0,001 Ω

Uitgangsimpedantie

133 dB

Signaal/ruisverhouding


Hoe komt deze versterker verder dan alle anderen?


De Expert 1000 Pro heeft alle verbeteringen in zich die de Devialet techneuten hebben ontwikkeld


 • Nieuwe ADH 'Intelligence'®

  Ieder element van de ADH module is nauwkeurig onderzocht om een nieuwe versie van de ADH ‘Intelligence’ te ontwerpen voor een dramatische verbetering in prestaties op alle volumeniveaus.

 • Nieuwe klasse A schakeling

  Het ontwerp van de klasse A schakeling is versimpeld: het signaal gaat door twee transistorovergangen minder voor een verlaging van de vervorming. Verder gaat er geen stroom meer door de klasse A schakeling in standby, voor minder stroomverbruik.

 • Nieuwe klasse D schakeling

  De Expert 1000 Pro erft de nieuwe klasse D module van de ‘Original d’Atelier’, voor meer vermogen bij gelijke afmetingen.

 • Nieuwe 'Magic Wire'®

  De pure prestaties van de D/A omzetting zetten nieuwe records met een verbetering van de harmonische vervorming met 6 dB en een ruisvloer die 2,5 dB lager is.

 • Nieuwe voeding

  Niet alleen levert de nieuwe voeding 4000 W aan piekvermogen, ook verbetert deze de isolatie van ruis uit het lichnet met 15 dB. Afnamepieken worden 2x zo snel verwerkt voor het blootleggen van de kleinste nuances in de muziek.

 • Verbeterde koeling

  De warmtegeleiding van de kast is 2x zo snel bij de Expert 1000 Pro dankzij het met 2,5x vergrootte warmtewisselings oppervlak en een nieuwe 2,4 kg zware bodemplaat van puur koper.


Verbind Expert 1000 Pro met al je apparaten


 • Computer

  Speel muziek vanaf je computer tot 24/192 kHz of DSD, via USB, Ethernet of draadloos via Devialet AIR.

 • Mobiel/tablet

  Regel het volume direct vanaf je telefoon via de Remote App van Devialet

 • CD

  Verbind iedere denkbare CD-speler digitaal (optisch, RCA, XLR) of analoog (lijn ingang). Expert 1000 Pro laat je je CD’s herontdekken!

 • Vinyl

  De uitgebreid instelbare phonotrap van de Expert 1000 Pro staat het toe deze in te stellen voor exact jouw element (MM/MC, RIAA curve, ingangsimpedantie, capaciteit).

 • TV

  Door de ‘Intelligent cinema mode’ herontdek je je favoriete films. Het geluidsniveau wordt automatisch aangepast aan de sound track voor de best mogelijke luisterervaring.

 • Alle luidsprekers

  Dankzij Devialet SAM technologie kan de Expert 1000 Pro zich in ‘real time’ aanpassen aan de specificaties van jouw speakers. Deze techniek beschermt je luidsprekers en zorgt voor optimale prestaties met diep en strak laag.

Klaar voor Devialet OS

Dankzij zijn unieke architectuur, is de Expert 1000 Pro in staat alle mogelijke hard- en software innovaties die door de Devialet ingenieurs worden geïntroduceerd, te integreren.

Naast andere grote verbeteringen, zal Expert 1000 Pro het nieuwe Devialet OS integreren in 2017. Een gratis upgrade zal binnenkort het pad openen naar vele manieren om muziekbestanden te beluisteren, zoals UPnP/DLNA…

 

Nog meer weten?

Er is nog veel meer te vertellen en te leren over Expert 1000 Pro... Neem dus gerust contact op als je nog vragen hebt, of download de White Paper om alles nog eens na te lezen.

Download de white paper