Eerlijk duurt het langst. Een cliché misschien, maar voor ons een absolute peiler. Alleen met eerlijkheid zijn relaties immers ook echt de moeite waard… Om u ervan te overtuigen dat wij waarmaken wat wij zeggen, ziet u hieronder een lijst van reviews van onze klanten over ons…

Inspiratie gekregen? Schrijf hieronder zelf een review over ons bedrijf!

Bij voorbaat dank!

Naam
Email (wordt niet getoond)
Titel
Beoordeling
Review

Eerdere reviews


Anderen over ons - Reviews van onze klanten Overall rating: ★★★★★ 5 based on 14 reviews
5 1

Het tunen van een systeem

★★★★★
5 5 1
Nog niet zo lang geleden heb ik besloten mijn systeem serieus te verbeteren. Het heeft geresulteerd in een nieuwe high end voor- en eindversterker, voedingen, een high end streamer en topklasse luidsprekers. Ik genoot mijn volle teugen van mijn nieuwe set maar wilde toch graag een second-opnion. Garmt van Beter Beeld en Geluid is dan thuis gekomen en heeft de hele opstelling (met name de luidsprekers) opnieuw gedaan. Een minitieus proces dat 3 uren duurde en waarbij de luidsprekers uiteindelijhk tot op de centimeter werden aangepast. Het resultaat is verbluffend; zo enorm veel verbetering. Het proces was welliswaar goed te volgen, maar ik had dat nooit zelf gekund. Ik kan een dergelijke tuning aan iedereen aanraden. Top kwaliteit en service !

LP12

★★★★★
5 5 1
Het kriebelde al langer, of en hoe zal ik mijn LP12 nog verder gaan upgraden (Walnut Plinth, Cirkus, Kore, Tangerine Karmen topplate, Tiger Paw Tranquility, Akito2b, Adikt, Lingo2 en Uphorik) al met al een prima LP12. Maar de Radikal genoot toch al langere tijd mijn bijzondere aandacht en plots was daar de Lingo4, op 2 februari op uitnodiging de show (Link hier) bezocht in Zevenbergen waar de Lingo4 werd gedemonstreerd tegenover de Lingo3. Ontegenzeggelijk de Lingo4 is een forse verbetering ten opzichte van de Lingo3. Maar hoe zal de Radikal dan klinken ten opzichte van de Lingo4 vroeg ik me af. Een paar weken later Jan weer bezocht in Zevenbergen en de L12 met Lingo4 tegenover de Radikal aan het werk gehoord. Binnen een halve minuut was ik er uit, ik wil toch de Radikal. Onder het genot van de altijd goede en overvloedige koffie en een voortreffelijke lunch mijn toekomstplannen aangaande mijn LP12 met Jan doorgenomen en dat waren (zijn) er wat. Jan vroeg me wat geduld te hebben om wat moois (nieuw, ex demo en second hand) voor me samen te stellen. Mijn geduld werd ruimschoots beloond want Jan kwam met een offer I couldn’t refuse. Wat is geworden? Een beauty en een beest van een LP12. Over van mijn oude tafel Cirkus, Kore, Tangerine Karmen topplate en de Tiger Paw Tranquility. Whats new, een ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van Linn geherintroduceerde nieuwe Walnut fluted plinth, een Ittok LVII van zo’n 30 jaar oud in werkelijke absolute nieuwstaat, Krystal MC element, Radikal, Urika en een verse outerplatter. Hoe klinkt het dan? In één woord waanzinnig op alle fronten een meer dan grote verbetering ten opzichte van mijn voorgaande tafel. Van de LP12 waar ik in 2013 mee begonnen ben is uiteindelijk alleen de vering, belt, mat en de kap nog over. Wat een fantastisch avontuur zo´n LP12. Stiekum ben ik alweer aan sparen voor een vervolgstap, maar eerst ga ik hier uitgebreid van genieten. Jan bedankt voor mijn mooie LP12, je vakmanschap, gezelligheid en koffie!

oprecht en gastvrij

★★★★★
5 5 1
Op zoek naar een speaker upgrade ben ik goed en erg vriendelijk geholpen door Bjorn bij Beter Beeld en Geluid in Hilversum. Bjorn gaf alle tijd en ruimte om mijn eigen versterker en speakers te vergelijken met een aantal verschillende speakers waar ik mijn oog op had laten vallen. Prettige luisterruimte, lekkere koffie. Desgevraagd had hij alle kennis en informatie paraat, en gaf hij op een prettige manier zijn mening. Duidelijk maar niet opdringerig. De reden dat ik uiteindelijk geen aankoop heb gedaan lag niet aan het geluid, noch aan Bjorn, maar omdat de speaker het geluid waar ik echt voor viel (Revel Performa M105), niet matchte met ons interieur. En daar waar je zou verwachten dat daarmee de vriendelijkheid ten einde was, bleek het tegendeel en dat vond ik bijzonder. Want verkopers zijn altijd vriendelijk als ze iets kunnen slijten, maar als je- oprecht geinteresseerd - uiteindelijk toch niet overgaat tot een aankoop, en de vriendelijkheid blijft onverminderd, dan vind ik niet alledaags en een compliment waard.

Top service!

★★★★★
5 5 1
Bij BB&G geweest omdat ik mijn huidige receiver Marantz SR7005 verkocht had en ik op zoek was naar een mooie upgrade. Na online wat review her en der gelezen te hebben kwam ik bij de Arcam uit. Een mooie luister sessie gehad bij in de home theater van BB&G. Bjorn adviseerde mij om voor de 550 te gaan omdat die voldoende zou zijn voor mijn situatie. Overtuigd van de kwaliteit van de Arcam en DIRAC kwam uiteindelijk Bjorn bij mij thuis een Oppo 203 en de Arcam AVR550 installeren. Voornamelijk het afstellen is iets wat je naar mijn idee door de specialist moet laten doen, Bjorn weet waar hij naar moet luisteren en hoe de DIRAC curve afgesteld moet worden om het meeste uit je speakers te halen. Het eerste wat mijn vriendin zei toen ze thuis kwam 'het lijkt hier wel een bioscoop' en dat is denk ik precies wat het effect moet zijn. Deze sound bubble was er nooit met de SR7005 en ondanks mijn 3.1 set komt er toch een mooi vol 'surround' uit de set. Ik ben er blij mee. Kunde, kennis, specialisme en eerlijk advies.

Vakmanschap en betrokkenheid

★★★★★
5 5 1
Na een tijdje contact via de mail te hebben gehad eindelijk de afspraak gemaakt met Garmt om nieuwe speakers te testen in mijn nieuwe woonkamer. Garmt neemt alle tijd voor het installeren van de speakers tot deze perfect staan en hun volle potentie in de woonkamer laten horen. Vakmanschap van iemand die zeer betrokken is bij de beleving van muziek. Dank voor de fijne samenwerking!

Kennis en service

★★★★★
5 5 1
Voor mijn dedicated HT heb ik Bjorn gevraagd om de speakeropstelling te optimaliseren, omdat in mijn beleving geen mooi geluidsbeeld aanwezig was. Met zijn kennis en kunde had hij binnen afzienbare tijd een mooi vol surroundbeeld gecreëerd. Ook diverse tips en adviezen gehad om mijn HT naar een volgend niveau te kunnen tillen. Bedankt hiervoor en ik kom graag bij jullie terug voor het volgende niveau.

Linn Space Optimisation

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst in lange tijd gisteren weer eens een echt "audio dagje" gehad. Allereerst in de ochtend Garmt van Beter Beeld en Geluid op visite gehad om na het meten van mijn kamer de Linn space optimisation van mijn Majik DSM in te stellen. Was even werk met alle data in voeren en schuiven met de Harbeth C7-es3's maar het resultaat mag er zijn. Het heeft echt nog nooit zo goed geklonken. Het haalt volgens mij simpel gezegd echt alle bulten en dalen uit het geluid wat er altijd wel is in nagenoeg iedere luisterruimte. (wel erg simpel ja, sorry) Dat Space Optimization is echt een mooi systeem cq.middel. In de middag achter Garmt aangereden om in de winkel te Zevenbergen de "Music streaming made easy" show bij te wonen. Ongelooflijk veel geleerd in deze korte tijd. Op een erg makkelijke manier heeft Garmt de aanwezigen veel over dit thema uitgelegd. Als dit onderwerp nog eens voorbij komt hier is dit een grote aanrader.

Speaker optimalisatie

★★★★★
5 5 1
Ik wil de zeer gedreven Garmt v.d. Zel bedanken voor het optimaliseren van de Naim Allae speakers voor in de woonkamer. Het klinkt nu zoals het zou moeten klinken. Een aanrader voor iedere muziekliefhebber!

Top producten en top service!

★★★★★
5 5 1
Hallo, Met zowel Bjorn als Garmt heb ik zeer goede ervaringen. Ze zijn deskundig en kunnen vol passie over hun producten spreken. Mijn set bestaande uit een Lavardin IT 2k4, Resolution Audio Cantata Music Center en Living Voice speakers Auditorium II ben ik erg tevreden over en is tot aan de laatste puntjes toe geoptimaliseerd. De Velodyne DD15+ die ik elders had aangeschaft is door Garmt deskundig afgesteld. Er zijn nu enkele jaren verstreken maar nog steeds met veel plezier luister ik naar de set en doe daar soms een dansje bij. Heren mocht er iets in de toekomst aan mijn set veranderen dan zijn jullie voor mij nummer 1. Hartelijk dank en veel succes en luisterplezier met jullie mooie passie. Met vriendelijke groet, Michaël Nobbe

Primaluna

★★★★★
5 5 1
Vanochtend een occasion Primaluna aangeschaft... wat is dat een fantastische combinatie met m'n 20 jaar oude Sonus Faber luidsprekers... ben helemaal geen hifi addict maar dit is toch wel genieten!!!

Anthem MRX-510

★★★★★
5 5 1
Bjorn heeft afgelopen vrijdag een Anthem MRX-510 geïnstalleerd in mijn thuisbioscoop. Ik ontving Bjorn in mijn woning en vergezelde hem naar mijn tot bioscoopruimte omgedoopte zolder. Daar werd de Anthem uitgepakt en binnen no-time aangekoppeld voor de eerste (ARC) quick measure metingen. Ik wist dat Bjorn zeer ervaren en bedreven was en dat was ook te merken. Mijn huidige speakeropstelling, een Klipsch THX-Ultra 2 set, werd onder de loep genomen en door hem opnieuw opgesteld. Daarna kon het inmeten (ARC) beginnen en dat is ook waar de Anthem's om geroemd worden. De statief waarop de microfoon geplaatst zat werd op 5 posities in mijn ruimte opgesteld zodat er mooie surround bubbel ontstaat in- en om de luisterpositie. Na de ARC metingen te hebben verricht ging Bjorn vooral luisteren naar de set en kon de finetuning beginnen. Ik vond het al heel goed klinken, maar hij was nog niet tevreden dus werden de speaker afstanden, de speaker opstelling en de subwoofer integratie zorgvuldig behandeld en bijgesteld. En nu was het tijd voor een demootje! We hebben meerdere film clips bekeken, waaronder Toy Story en Tron Legacy en ik moet zeggen...indrukwekkend. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Echt een mooie integratie van de speakers waarbij niets overheerst. Ik ben zo enthousiast geworden dat er binnenkort een Velodyne SPL-1200 Ultra wordt geleverd door BB&G. De volgende stap wordt het aanpakken van de ruimte akoestiek dus ik heb nog wat om naar uit te kijken. Ik vind BB&G absoluut ervaringsdeskundige op het gebied van home cinema. Een aanrader wat mij betreft!

Vakkennis en top service

★★★★★
5 5 1
In ons nieuwe huis in Bennekom hebben Bjorn en Garmt voor ons een thuisbioscoop incl. akoestische Boldz aanpassingen geïnstalleerd. Ik heb sommige componenten waaronder speakers en eindversterkers uit mijn vorige set gebruikt, maar de rest is vervangen door o.a. een mooie Epson beamer, Anthem AVM60 en Lumene scherm. Voor de akoestische aanpassingen is eerst een meting gedaan en op basis daarvan een zorgvuldig advies met panelen van Boldz. In dit proces is het heel fijn om te merken dat door Bjorn en Garmt wordt meegedacht op basis van het beschikbare budget. Tenslotte ook niet onbelangrijk. Ruim een week geleden is alles door hen geïnstalleerd. Wat een top service! Alles wordt gemonteerd en daarnaast ook nog eens optimaal opgesteld en ingeregeld. Als Bjorn en Garmt klaar zijn, is het letterlijk zo dat je kunt gaan zitten om te gaan genieten van de eerste film of stuk muziek. Ook de service achteraf is top. In mijn geval had ik nog wat vragen / verzoeken en deze worden allemaal netjes afgehandeld. Inclusief een tip over een heel goed adres om de DD12 sub die kuren vertoonde te reviseren. Al met al ben ik super tevreden met het resultaat en kan ik iedereen adviseren om voor de full service van BB&G te gaan! Ik zou dat een volgende keer zeker weer doen.

Service en vakmanschap

★★★★★
5 5 1
Inmiddels staan mijn Harbeth’s SHL5 40th Anniversary hier al weer een kleine twee weken tot volle tevredenheid te spelen, verslavend fijne en grootse sound (deze gaan dus nooit meer weg). Super service om eerst het demo-paar van BB&G hier een week op demo gehad te hebben. Door Garmt zijn de weergevers op de Custom Design fishtanks uiterst nauwkeurig geplaatst in mijn woonkamer. Omdat mijn LP12 een rosewood plinth had vloekte deze nogal met de walnut uitvoering van de Harbeth’s. Deze plinth is door Jan vervangen voor een walnut uitvoering en heeft hij ook mijn LP12 opnieuw afgesteld en geupgrade met de Cirkuskit bearing en innerplatter alsmede de Tiger Paw Tranquility, fantastische upgrades en wat een sprong in SQ, bizar. De door Linn geleverde plinth (well done Linn) kan qua looks zeker de concurrentie aan met de Woodsongs. Ik ben er erg blij mee. Mannen bedankt voor de (wederom) goede service en vakmanschap.

Topservice, topadvies...

★★★★★
5 5 1
Topservice, topadvies en laagdrempelig contact. Denken mee, geven altijd gepast advies, ook als dat voor henzelf minder gunstig is. Koop inmiddels nergens anders meer en mijn volledige bios, met atmos opstelling, komt bij hen vandaan. Laatste aankoop is een nieuwe receiver met atmos speakers geweest, waarna volledige inmeting thuis is gedaan. Dit gebeurt rustig, precies en ik heb geen moment het gevoel gehad dat hij haast had, het eindresultaat was voor Björn nog belangrijker dan voor mij, ik was al veel eerder tevreden, maar hij bleef aanpassen en verbeteren. Verder is alles mogelijk, je kan altijd en zo veel als je wilt luisteren, de winkel is prachtig en demo's worden met plezier gegeven en het persoonlijk contact is ook altijd super. Niks dan lof.

Facebook reviews


‘Like’ ons op facebook en schrijf daar je review!


  5 star review  Goede service en vakkundige heren! Een beter adres kun je je niet wensen!

  thumb Michael Hamers
  11/18/2017

  5 star review  Top zaak. Top service.

  thumb Raymond Belski
  6/17/2017

  5 star review  Top service, doen het beetje extra zonder dat de klant erom vraagt. Hier is de klant echt nog koning.

  thumb Frank Mijnals
  4/16/2017

  5 star review  Omdat ik in mijn woning in de Lier een kamer over had wilde ik een kleine, eenvoudige thuisbioscoop zien te realiseren. Dicht bij mij in de buurt, in Naaldwijk, had ik destijds een dealer zitten met de benodigde (rand)apparatuur daarvoor in huis. Omdat ik een aardig lijstje met spullen had opgesteld die ik bij hem wilde aanschaffen dacht ik dat het in elkaar zetten en ophangen van scherm en projector -mede gezien de korte afstand die hij vanuit zijn zaak naar mij moest afleggen- bij de service zou horen. Maar niks hoor. De volle mep zou voor de aan te schaffen apparaten moeten worden betaald en ('joh, dat kan je zelf ook, hartstikke makkelijk') voor de installatie daarvan zou een factuur worden geschreven. Omdat BBG toch wel een stukje bij mij vandaan zat (Hilversum) had ik hen weliswaar al wel op het netvlies maar leek mij een dealer aldaar geografisch gezien niet handig. Vanwege de vieze smaak in m'n mond van het Naaldwijkse bedrijf toch maar eens met BBG gaan praten. Wat een eye-opener!! Kundig en klantgericht. Mij werd gelijk met redenen omkleed verteld waarom ik in mijn situatie beter voor een ander type scherm (zelfde merk, zelfde prijs) kon kiezen dan men mij in Naaldwijk had geadviseerd. En ja, 'natuurlijk' was de prijs inclusief montage en afstelling. Zelfs als zij daarvoor een stuk moesten rijden. Geweldig toch?! Of hoort dit eigenlijk gewoon altijd zo te zijn? Bij BBG de spullen besteld die al vrij snel daarop werden afgeleverd en netjes werden gemonteerd. Ook in de jaren daarna heb ik Garmt en Bjorn alleen meegemaakt als mannen die nooit te beroerd zijn een extra stap te zetten en voor wie geldt "een man een man, een woord een woord". Door de jaren heen heb ik meerdere audio(visuele)handelaren meegemaakt. En zoals in iedere branche vind je ook hierin veel kaf onder het koren. BBG hoort tot die zeldzame koren van het zuiverste soort. (Aardige bijkomstigheid: men heeft een enorm scala aan muziekkennis!)

  thumb Bart Feis
  3/13/2017

  5 star review  open, eerlijk, transparant, professioneel, kundig, en prachtige audio! in mijn bescheiden optiek beste audiozaak van NL en omstreken. <3

  thumb Roenje Groeneveld
  3/11/2017

  5 star review  Hessel Veldman Topshop, superservice, meedenkende medewerkers, muziekliefhebbers, levensgenieters, kenners! LP12 valhalla en Harbeth SL5 met furutech bekabeling. Ik ben er zeer tevreden over, net als over de leuke, afwisselende en uiterst informatieve luisteravonden. Ik ben nog vergeten te melden dat Ik Jan en Garmt als zeer bescheiden ken. Hulde!

  thumb Hessel Veldman
  3/11/2017

  5 star review  In de afgelopen weken vrij kort na elkaar een setje Wilson Benesch Vector, Vertex en Fulcrum 650 gekocht. En sinds vorige week ook nog de Linn Akurate DSM. Veel spullen, ik heb BB&G dus veel gezien en gesproken. Ik ken de mannen ondertussen al meer dan 10 jaar, en ze zijn sindsdien geen spat veranderd. Wat men toen uitsprak over handelaren, services is onveranderd gebleven, nu men zelf een eigen zaak heeft alleen maar versterkt. Ergo, ze maken het waar en blijven het doen! De klant moet tevreden zijn. Er wordt liever een concurrent aanbevolen dan om alles een eigen item te verkopen. Service met een hoofdletter. Thx mannen!

  thumb Eisse Groothoff
  3/11/2017

  5 star review  In mijn zoektocht naar nieuwe speakers kwam ik bij Bjorn en Garmt terecht in Hilversum. Kreeg alle tijd om te luisteren, zelfs meerdere sessies. Geen enkel probleem. Uiteindelijk twee verschillende speakers thuis mogen ervaren, Garmt kwam ze persoonlijk installeren en op de juiste plek plaatsen voor de beste sound. Op de millimeter! Geen druk, geen eisen, alleen maar genieten. Mannen, hartelijk dank. Ik kom nu wel regelmatig slaap tekort. Jammer dat jullie dat vergeten zijn vooraf te vertellen. 😀 Groet! Alphonso

  thumb Alphonso De Wilde
  1/20/2017

  4 star review  Jan provided great service for my LP12, first class service.

  thumb Hugues Aufrais
  12/23/2016

  5 star review  Super service!

  thumb Jack van Dijk
  1/13/2015

  5 star review  Nadat ik vooraf al zeer prettig contact had gehad met Bjorn ben ik gisteren bij Beter Beeld & Geluid langs geweest voor een luistersessie en vergelijking met mijn huidige set. Bij aankomst werd direct geholpen met het uitpakken en neerzetten van mijn huidige set en nadat de muziek aanstond werd direct opgemerkt (vanuit een andere ruimte) dat mijn bekabeling niet goed was gemonteerd door de kabelleverancier. Dit heb ik afgelopen drie jaar nooit gemerkt! Ze namen uitgebreid de tijd en stelden de juiste kritische vragen om mij tot nieuwe inzichten te laten komen. Daarnaast hebben ze een ontzettend mooi samengesteld assortiment voor iedere audioliefhebber. Ben je op zoek naar een nieuwe HIFI set dan is Beter Beeld & Geluid van harte aan te bevelen!

  thumb Patrick Roozendaal
  1/03/2015

  5 star review  Bjorn heeft mij in eerste instantie van zeer goed advies voorzien. Hierna kwam Garmt mijn nieuwe aanschaf netjes langsbrengen en heeft ruim de tijd genomen om een en ander netjes aan te sluiten en kalibreren. Top service!

  thumb Daniël Smink
  1/11/2014

  5 star review  vandaag een luister sessie gehad wat wij als zeer aangenaam hebben ervaren! Leuke mensen aangename sfeer dus zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar highend audio.

  thumb Wesley Kenter
  11/16/2013