Eerlijk duurt het langst. Een cliché misschien, maar voor ons een absolute peiler. Alleen met eerlijkheid zijn relaties immers ook echt de moeite waard… Om u ervan te overtuigen dat wij waarmaken wat wij zeggen, ziet u hieronder een lijst van reviews van onze klanten over ons…

Inspiratie gekregen? Schrijf hieronder zelf een review over ons bedrijf!

Bij voorbaat dank!

Welke naam moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
Bevestig uw e-mailadres om uw identiteit te verifiëren. Het wordt niet weergegeven.
Welke titel moet bij uw beoordeling worden weergegeven?

Samenvatting voor Beter Beeld & Geluid Hilversum
Gemiddelde score: 5 (22 beoordelingen)
5
22
4
0
3
0
2
0
1
0
5/5
Final D8000 + Questyle CMA600i

Bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum zit je echt ontzettend goed als je op zoek bent naar de beste audio. Ik was op zoek naar verbetering van mijn hoofdtelefoonkwaliteit. Vanuit Friesland kwam ik in contact met de jongens in Hilversum, waar ik e

5/5
Muziek luisteren en beleven

De manier waarop Garmt mij heeft geleid -of moet ik zeggen: verleid- in de richting van een nieuwe set wil ik benoemen als uiterst zorgvuldig en professioneel. Ik had al een combinatie die er beslist mocht zijn: Devialet 200 met Magico S1, met Audioq

5/5
Geweldige service bij home cinema

Rond onze verhuizing ontstond het idee om in het nieuwe huis een home cinema te maken. Rond gekeken en (veel) gegoogeld en zo bij BBEG terecht gekomen. Overtuigd door de recensies op een koude winterdag naar Hilversum gegaan. Prima ontvangst door Bjo

5/5
Audeze LCD-XC

Speciaal voor de Head-fi dagen ben ik afgelopen vrijdag uit België naar Hilversum gereden om een goede gesloten hoofdtelefoon te gaan beluisteren. En de reden daartoe was het uitgebreide aanbod aan hoofdtelefoons die voor handen zijn. Uiteraard zi

5/5
Service, vakmanschap.

Als filmliefhebber zijnde een 1,5 jaar geleden in contact gekomen met Beter Beeld en Geluid. De vraag was, kunnen jullie mijn systeem inregelen? (Arcam & Dirac). Ondanks dat ik nog niets had aangeschaft van apparatuur bij BBenG was dit geen probl

5/5
Streamer keuze

Wij hebben een kamer die een enorme bonk geeft als gewone radio of pop muziek geluisterd wordt. Daarmee was luisterplezier vele jaren gehinderd. Alleen klassiek ging enigszins omdat daar vaak minder laag in zit. Tijdens het zoeken naar een goede stre

5/5
Linn Space Optimisation

Voor het eerst in lange tijd gisteren weer eens een echt “audio dagje” gehad. Allereerst in de ochtend Garmt van Beter Beeld en Geluid op visite gehad om na het meten van mijn kamer de Linn space optimisation van mijn Majik DSM in te stellen. Was eve

5/5
Manger is top

Ik had enige tijd geleden met Garmt afgesproken om te komen luisteren in Hilversum. Een aantal actieve systemen beluisterd met complexe klassieke muziek (Mahler). Klonk mooi maar uiteindelijk Garmt gevraagd de 50 kg. per stuk zware Mangers S1 te plaa

5/5
Timing is everything.....even in Space.

Hoe het begon… Mijn audiovisuele ontdekkingstocht ging pas echt van start – jaren geleden – bij het toen nog Audio Excellence genoemde bedrijf. Daar heb ik onder andere Jan leren kennen en het was van meet af aan erg prettig om met hem te overlegge

5/5
Kunde, liefhebbers, reisbegeleiders

Garmt en Bjorn hebben mij destijds prima geholpen bij een deel van mijn vorige hifi set en nu jaren later zijn ze weer een natuurlijke keuze om in het proces te betrekken. Hun kennis, kunde en enthousiasme staan buiten kijf. Hoe werkt BBG als ‘winkel

5/5
Laagproblemen!

Ik ken Jan, Garmt en Bjorn van Beter Beeld & Geluid al wat langer en heb hen leren kennen als zeer vakbekwame mensen met stuk voor stuk passie voor muziek. Inmiddels draai ik al enkele decennia naar volle tevredenheid met een all-Naim set met sin

5/5
Het tunen van een systeem

Nog niet zo lang geleden heb ik besloten mijn systeem serieus te verbeteren. Het heeft geresulteerd in een nieuwe high end voor- en eindversterker, voedingen, een high end streamer en topklasse luidsprekers. Ik genoot mijn volle teugen van mijn nieuw

5/5
oprecht en gastvrij

Op zoek naar een speaker upgrade ben ik goed en erg vriendelijk geholpen door Bjorn bij Beter Beeld en Geluid in Hilversum. Bjorn gaf alle tijd en ruimte om mijn eigen versterker en speakers te vergelijken met een aantal verschillende speakers waar i

5/5
Top service!

Bij BB&G geweest omdat ik mijn huidige receiver Marantz SR7005 verkocht had en ik op zoek was naar een mooie upgrade. Na online wat review her en der gelezen te hebben kwam ik bij de Arcam uit. Een mooie luister sessie gehad bij in de home theate

5/5
Vakmanschap en betrokkenheid

Na een tijdje contact via de mail te hebben gehad eindelijk de afspraak gemaakt met Garmt om nieuwe speakers te testen in mijn nieuwe woonkamer. Garmt neemt alle tijd voor het installeren van de speakers tot deze perfect staan en hun volle potentie i

5/5
Kennis en service

Voor mijn dedicated HT heb ik Bjorn gevraagd om de speakeropstelling te optimaliseren, omdat in mijn beleving geen mooi geluidsbeeld aanwezig was. Met zijn kennis en kunde had hij binnen afzienbare tijd een mooi vol surroundbeeld gecreëerd. Ook di

5/5
Speaker optimalisatie

Ik wil de zeer gedreven Garmt v.d. Zel bedanken voor het optimaliseren van de Naim Allae speakers voor in de woonkamer. Het klinkt nu zoals het zou moeten klinken. Een aanrader voor iedere muziekliefhebber!

5/5
Top producten en top service!

Hallo, Met zowel Bjorn als Garmt heb ik zeer goede ervaringen. Ze zijn deskundig en kunnen vol passie over hun producten spreken. Mijn set bestaande uit een Lavardin IT 2k4, Resolution Audio Cantata Music Center en Living Voice speakers Auditorium II

5/5
Primaluna

Vanochtend een occasion Primaluna aangeschaft… wat is dat een fantastische combinatie met m’n 20 jaar oude Sonus Faber luidsprekers… ben helemaal geen hifi addict maar dit is toch wel genieten!!!

5/5
Anthem MRX-510

Bjorn heeft afgelopen vrijdag een Anthem MRX-510 geïnstalleerd in mijn thuisbioscoop. Ik ontving Bjorn in mijn woning en vergezelde hem naar mijn tot bioscoopruimte omgedoopte zolder. Daar werd de Anthem uitgepakt en binnen no-time aangekoppeld vo

5/5
Vakkennis en top service

In ons nieuwe huis in Bennekom hebben Bjorn en Garmt voor ons een thuisbioscoop incl. akoestische Boldz aanpassingen geïnstalleerd. Ik heb sommige componenten waaronder speakers en eindversterkers uit mijn vorige set gebruikt, maar de rest is verv

5/5
Topservice, topadvies...

Topservice, topadvies en laagdrempelig contact. Denken mee, geven altijd gepast advies, ook als dat voor henzelf minder gunstig is. Koop inmiddels nergens anders meer en mijn volledige bios, met atmos opstelling, komt bij hen vandaan. Laatste aankoop

Samenvatting voor Beter Beeld & Geluid Zevenbergen
Gemiddelde score: 5 (6 beoordelingen)
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
5/5
Upgrade van Lp 12

Ben maandag bij Jan geweest voor zowel een reparatie (arm platenspeler) als een upgrade (Lingo 4). Alles verliep heel vlotjes (dank u Jan voor mij op maandag te willen helpen). Als ik thuis mijn eerste plaat speelde, hoorde ik zoveel meer als ik gewo

5/5
Kennis, vriendelijkheid en gastvrijheid

Jan ken ik al sinds de begindagen van wat toen nog Audio Excellence heette. Het concept om high-end audio niet in een winkelpand met etalage, maar in een rustige (bijna huiselijke) setting te demonstreren en verkopen was 20 jaar geleden nog uitzonder

5/5
6 sterren

Jan Verlegh heeft een paar jaar geleden mijn LP12 ‘up-to-standard’ gebracht. Wat een machine is die LP 12 toch! Laatst bleek het antieke Accuphase element helaas zijn tijd te hebben gehad. Jan heeft voor mij een nieuw element gemonteerd en ook meteen

5/5
Service van de bovenste plank

Vandaag werd snel en vakkundig, bij mij thuis, een nieuw paar Harbeth P3esr’s afgeleverd en aangesloten door Jan van Beter Beeld en geluid. Dit nadat ik had geconstateerd dat het originele en nog splinternieuw paar een defecte tweeter bevatte. Dit is

5/5
LP12

Het kriebelde al langer, of en hoe zal ik mijn LP12 nog verder gaan upgraden (Walnut Plinth, Cirkus, Kore, Tangerine Karmen topplate, Tiger Paw Tranquility, Akito2b, Adikt, Lingo2 en Uphorik) al met al een prima LP12. Maar de Radikal genoot toch al l

5/5
Service en vakmanschap

Inmiddels staan mijn Harbeths SHL5 40th Anniversary hier al weer een kleine twee weken tot volle tevredenheid te spelen, verslavend fijne en grootse sound (deze gaan dus nooit meer weg). Super service om eerst het demo-paar van BB&G hier een week

Facebook reviews

       Zie hieronder de reviews die wij via facebook hebben gekregen.

       Zelf op facebook een review achterlaten? Dat kan hier!

  positive review  Bij Garmt een nieuw Dynavector element besteld omdat het oude versleten was. Snelle levering en gebruik kunnen maken van een inruil actie. Top service !!

  thumb Frank Koevoets
  5/24/2019

  negative review  Eerlijk duurt het langs. Na een aanbod van Beter beeld en geluid van een Linn Ikemi, verkopen ze hem zomaar aan iemand anders.

  thumb 方夏山
  3/09/2019

  5 star review  Top service, doen het beetje extra zonder dat de klant erom vraagt. Hier is de klant echt nog koning.

  thumb Franklin Mijnals
  4/16/2017

  5 star review  Omdat ik in mijn woning in de Lier een kamer over had wilde ik een kleine, eenvoudige thuisbioscoop zien te realiseren. Dicht bij mij in de buurt, in Naaldwijk, had ik destijds een dealer zitten met de benodigde (rand)apparatuur daarvoor in huis. Omdat ik een aardig lijstje met spullen had opgesteld die ik bij hem wilde aanschaffen dacht ik dat het in elkaar zetten en ophangen van scherm en projector -mede gezien de korte afstand die hij vanuit zijn zaak naar mij moest afleggen- bij de service zou horen. Maar niks hoor. De volle mep zou voor de aan te schaffen apparaten moeten worden betaald en ('joh, dat kan je zelf ook, hartstikke makkelijk') voor de installatie daarvan zou een factuur worden geschreven. Omdat BBG toch wel een stukje bij mij vandaan zat (Hilversum) had ik hen weliswaar al wel op het netvlies maar leek mij een dealer aldaar geografisch gezien niet handig. Vanwege de vieze smaak in m'n mond van het Naaldwijkse bedrijf toch maar eens met BBG gaan praten. Wat een eye-opener!! Kundig en klantgericht. Mij werd gelijk met redenen omkleed verteld waarom ik in mijn situatie beter voor een ander type scherm (zelfde merk, zelfde prijs) kon kiezen dan men mij in Naaldwijk had geadviseerd. En ja, 'natuurlijk' was de prijs inclusief montage en afstelling. Zelfs als zij daarvoor een stuk moesten rijden. Geweldig toch?! Of hoort dit eigenlijk gewoon altijd zo te zijn? Bij BBG de spullen besteld die al vrij snel daarop werden afgeleverd en netjes werden gemonteerd. Ook in de jaren daarna heb ik Garmt en Bjorn alleen meegemaakt als mannen die nooit te beroerd zijn een extra stap te zetten en voor wie geldt "een man een man, een woord een woord". Door de jaren heen heb ik meerdere audio(visuele)handelaren meegemaakt. En zoals in iedere branche vind je ook hierin veel kaf onder het koren. BBG hoort tot die zeldzame koren van het zuiverste soort. (Aardige bijkomstigheid: men heeft een enorm scala aan muziekkennis!)

  thumb Bart Feis
  3/13/2017

  5 star review  Hessel Veldman Topshop, superservice, meedenkende medewerkers, muziekliefhebbers, levensgenieters, kenners! LP12 valhalla en Harbeth SL5 met furutech bekabeling. Ik ben er zeer tevreden over, net als over de leuke, afwisselende en uiterst informatieve luisteravonden. Ik ben nog vergeten te melden dat Ik Jan en Garmt als zeer bescheiden ken. Hulde!

  thumb Hessel Veldman
  3/11/2017

  5 star review  In de afgelopen weken vrij kort na elkaar een setje Wilson Benesch Vector, Vertex en Fulcrum 650 gekocht. En sinds vorige week ook nog de Linn Akurate DSM. Veel spullen, ik heb BB&G dus veel gezien en gesproken. Ik ken de mannen ondertussen al meer dan 10 jaar, en ze zijn sindsdien geen spat veranderd. Wat men toen uitsprak over de audiowereld, de handel, de dealers, en services is onveranderd gebleven. Zelfs nu men een eigen zaak heeft is dit alleen maar versterkt en nog treffender gemaakt. Ergo, ze maken het waar en blijven het doen! Primaire gedachte is dat de klant tevreden moet zijn. Er wordt liever een concurrent aanbevolen dan om alles een eigen item te verkopen. Services met een hoofdletter. Thx mannen!

  thumb Eisse Groothoff
  3/11/2017

  4 star review  Jan provided great service for my LP12, first class service.

  thumb Hugues Aufrais
  12/23/2016

  5 star review  Super service!

  thumb Jack van Dijk
  1/13/2015

  5 star review  Nadat ik vooraf al zeer prettig contact had gehad met Bjorn ben ik gisteren bij Beter Beeld & Geluid langs geweest voor een luistersessie en vergelijking met mijn huidige set. Bij aankomst werd direct geholpen met het uitpakken en neerzetten van mijn huidige set en nadat de muziek aanstond werd direct opgemerkt (vanuit een andere ruimte) dat mijn bekabeling niet goed was gemonteerd door de kabelleverancier. Dit heb ik afgelopen drie jaar nooit gemerkt! Ze namen uitgebreid de tijd en stelden de juiste kritische vragen om mij tot nieuwe inzichten te laten komen. Daarnaast hebben ze een ontzettend mooi samengesteld assortiment voor iedere audioliefhebber. Ben je op zoek naar een nieuwe HIFI set dan is Beter Beeld & Geluid van harte aan te bevelen!

  thumb Patrick Roozendaal
  1/03/2015

  5 star review  Bjorn heeft mij in eerste instantie van zeer goed advies voorzien. Hierna kwam Garmt mijn nieuwe aanschaf netjes langsbrengen en heeft ruim de tijd genomen om een en ander netjes aan te sluiten en kalibreren. Top service!

  thumb Daniël Smink
  1/11/2014

  5 star review  vandaag een luister sessie gehad wat wij als zeer aangenaam hebben ervaren! Leuke mensen aangename sfeer dus zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar highend audio.

  thumb Wesley Kenter
  11/16/2013

Google reviews

       Zie hieronder de reviews die wij via Google hebben gekregen.

  5 star review  Onlangs een high end set elders aangeschaft en het viel mij na de DIRAC calibratie op dat de geluidskwaliteit te wensen overliet. Ik had het idee te luisteren naar een potentie van 60%. Op aanraden van een liefhebber terecht gekomen bij Garmt van Beter Beeld & Geluid. Ik merkte al direct bij het eerste contact dat ik met een gepassioneerd mens sprak, die werkelijk de beste kwaliteit voor zijn klanten wil. De afspraak kon snel geregeld worden en dat is al een plus. Garmt heeft het geheel naar een totaal ander niveau gebracht! Ik heb het idee dat ik nu naar een resultaat van 110% luister. Kortom zijn werk zorgt dat het materiaal boven zichzelf uit stijgt. 5 sterren plus!

  thumb Michel van Soest
  9/18/2019

  5 star review  Een erg fijne winkel, met zeer kundig en professioneel advies. Uitgebreid bij de ze in de winkel geluisterd naar verschillende speakers op verschillende bronnen. Daarna ook thuis de speakers kunnen beluisteren. Erg prettige ervaring. Ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant geworden.

  thumb Marc Pool
  5/04/2019

  5 star review  Een unieke AUDIO en deels VIDEO zaak met zeer deskundig en beslist niet belerend personeel. En met een fraai zeer fraai assortiment. De locatie is wat verstopt in een zijstraatje net 25 meter van de winkelstraat die te druk was geweest voor deze muziek'tempel'. Ze organiseren regelmatig werkelijk fantastische demo's. Ga aub zo door!!

  thumb Robert Jan Westendorp
  4/02/2019

  5 star review  Deze mensen weten precies waar ze het over hebben !! Met heel veel passie verkopen zij hun producten

  thumb Amani Vanbercum
  3/25/2019

  5 star review  Super zaak

  thumb A V
  3/21/2019