Eerlijk duurt het langst. Een cliché misschien, maar voor ons een absolute peiler. Alleen met eerlijkheid zijn relaties immers ook echt de moeite waard… Om u ervan te overtuigen dat wij waarmaken wat wij zeggen, ziet u hieronder een lijst van reviews van onze klanten over ons…

Inspiratie gekregen? Schrijf hieronder zelf een review over ons bedrijf!

Bij voorbaat dank!

[submit-review] [ultimate-reviews]

Facebook reviews

       Zie hieronder de reviews die wij via facebook hebben gekregen.

       Zelf op facebook een review achterlaten? Dat kan hier!

    positive review  Bij Garmt een nieuw Dynavector element besteld omdat het oude versleten was. Snelle levering en gebruik kunnen maken van een inruil actie. Top service !!

    thumb Frank Koevoets
    5/24/2019

    negative review  Eerlijk duurt het langs. Na een aanbod van Beter beeld en geluid van een Linn Ikemi, verkopen ze hem zomaar aan iemand anders.

    thumb 方夏山
    3/09/2019

    5 star review  Top service, doen het beetje extra zonder dat de klant erom vraagt. Hier is de klant echt nog koning.

    thumb Franklin Mijnals
    4/16/2017

    5 star review  Omdat ik in mijn woning in de Lier een kamer over had wilde ik een kleine, eenvoudige thuisbioscoop zien te realiseren. Dicht bij mij in de buurt, in Naaldwijk, had ik destijds een dealer zitten met de benodigde (rand)apparatuur daarvoor in huis. Omdat ik een aardig lijstje met spullen had opgesteld die ik bij hem wilde aanschaffen dacht ik dat het in elkaar zetten en ophangen van scherm en projector -mede gezien de korte afstand die hij vanuit zijn zaak naar mij moest afleggen- bij de service zou horen. Maar niks hoor. De volle mep zou voor de aan te schaffen apparaten moeten worden betaald en ('joh, dat kan je zelf ook, hartstikke makkelijk') voor de installatie daarvan zou een factuur worden geschreven. Omdat BBG toch wel een stukje bij mij vandaan zat (Hilversum) had ik hen weliswaar al wel op het netvlies maar leek mij een dealer aldaar geografisch gezien niet handig. Vanwege de vieze smaak in m'n mond van het Naaldwijkse bedrijf toch maar eens met BBG gaan praten. Wat een eye-opener!! Kundig en klantgericht. Mij werd gelijk met redenen omkleed verteld waarom ik in mijn situatie beter voor een ander type scherm (zelfde merk, zelfde prijs) kon kiezen dan men mij in Naaldwijk had geadviseerd. En ja, 'natuurlijk' was de prijs inclusief montage en afstelling. Zelfs als zij daarvoor een stuk moesten rijden. Geweldig toch?! Of hoort dit eigenlijk gewoon altijd zo te zijn? Bij BBG de spullen besteld die al vrij snel daarop werden afgeleverd en netjes werden gemonteerd. Ook in de jaren daarna heb ik Garmt en Bjorn alleen meegemaakt als mannen die nooit te beroerd zijn een extra stap te zetten en voor wie geldt "een man een man, een woord een woord". Door de jaren heen heb ik meerdere audio(visuele)handelaren meegemaakt. En zoals in iedere branche vind je ook hierin veel kaf onder het koren. BBG hoort tot die zeldzame koren van het zuiverste soort. (Aardige bijkomstigheid: men heeft een enorm scala aan muziekkennis!)

    thumb Bart Feis
    3/13/2017

    5 star review  Hessel Veldman Topshop, superservice, meedenkende medewerkers, muziekliefhebbers, levensgenieters, kenners! LP12 valhalla en Harbeth SL5 met furutech bekabeling. Ik ben er zeer tevreden over, net als over de leuke, afwisselende en uiterst informatieve luisteravonden. Ik ben nog vergeten te melden dat Ik Jan en Garmt als zeer bescheiden ken. Hulde!

    thumb Hessel Veldman
    3/11/2017

    5 star review  In de afgelopen weken vrij kort na elkaar een setje Wilson Benesch Vector, Vertex en Fulcrum 650 gekocht. En sinds vorige week ook nog de Linn Akurate DSM. Veel spullen, ik heb BB&G dus veel gezien en gesproken. Ik ken de mannen ondertussen al meer dan 10 jaar, en ze zijn sindsdien geen spat veranderd. Wat men toen uitsprak over de audiowereld, de handel, de dealers, en services is onveranderd gebleven. Zelfs nu men een eigen zaak heeft is dit alleen maar versterkt en nog treffender gemaakt. Ergo, ze maken het waar en blijven het doen! Primaire gedachte is dat de klant tevreden moet zijn. Er wordt liever een concurrent aanbevolen dan om alles een eigen item te verkopen. Services met een hoofdletter. Thx mannen!

    thumb Eisse Groothoff
    3/11/2017

    4 star review  Jan provided great service for my LP12, first class service.

    thumb Hugues Aufrais
    12/23/2016

    5 star review  Super service!

    thumb Jack van Dijk
    1/13/2015

    5 star review  Nadat ik vooraf al zeer prettig contact had gehad met Bjorn ben ik gisteren bij Beter Beeld & Geluid langs geweest voor een luistersessie en vergelijking met mijn huidige set. Bij aankomst werd direct geholpen met het uitpakken en neerzetten van mijn huidige set en nadat de muziek aanstond werd direct opgemerkt (vanuit een andere ruimte) dat mijn bekabeling niet goed was gemonteerd door de kabelleverancier. Dit heb ik afgelopen drie jaar nooit gemerkt! Ze namen uitgebreid de tijd en stelden de juiste kritische vragen om mij tot nieuwe inzichten te laten komen. Daarnaast hebben ze een ontzettend mooi samengesteld assortiment voor iedere audioliefhebber. Ben je op zoek naar een nieuwe HIFI set dan is Beter Beeld & Geluid van harte aan te bevelen!

    thumb Patrick Roozendaal
    1/03/2015

    5 star review  Bjorn heeft mij in eerste instantie van zeer goed advies voorzien. Hierna kwam Garmt mijn nieuwe aanschaf netjes langsbrengen en heeft ruim de tijd genomen om een en ander netjes aan te sluiten en kalibreren. Top service!

    thumb Daniël Smink
    1/11/2014

    5 star review  vandaag een luister sessie gehad wat wij als zeer aangenaam hebben ervaren! Leuke mensen aangename sfeer dus zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar highend audio.

    thumb Wesley Kenter
    11/16/2013

Google reviews

       Zie hieronder de reviews die wij via Google hebben gekregen.

    5 star review  Onlangs een high end set elders aangeschaft en het viel mij na de DIRAC calibratie op dat de geluidskwaliteit te wensen overliet. Ik had het idee te luisteren naar een potentie van 60%. Op aanraden van een liefhebber terecht gekomen bij Garmt van Beter Beeld & Geluid. Ik merkte al direct bij het eerste contact dat ik met een gepassioneerd mens sprak, die werkelijk de beste kwaliteit voor zijn klanten wil. De afspraak kon snel geregeld worden en dat is al een plus. Garmt heeft het geheel naar een totaal ander niveau gebracht! Ik heb het idee dat ik nu naar een resultaat van 110% luister. Kortom zijn werk zorgt dat het materiaal boven zichzelf uit stijgt. 5 sterren plus!

    thumb Michel van Soest
    9/18/2019

    5 star review  Een erg fijne winkel, met zeer kundig en professioneel advies. Uitgebreid bij de ze in de winkel geluisterd naar verschillende speakers op verschillende bronnen. Daarna ook thuis de speakers kunnen beluisteren. Erg prettige ervaring. Ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant geworden.

    thumb Marc Pool
    5/04/2019

    5 star review  Een unieke AUDIO en deels VIDEO zaak met zeer deskundig en beslist niet belerend personeel. En met een fraai zeer fraai assortiment. De locatie is wat verstopt in een zijstraatje net 25 meter van de winkelstraat die te druk was geweest voor deze muziek'tempel'. Ze organiseren regelmatig werkelijk fantastische demo's. Ga aub zo door!!

    thumb Robert Jan Westendorp
    4/02/2019

    5 star review  Deze mensen weten precies waar ze het over hebben !! Met heel veel passie verkopen zij hun producten

    thumb Amani Vanbercum
    3/25/2019

    5 star review  Super zaak

    thumb A V
    3/21/2019