Linn Akubarik Exakt

Linn Akubarik Exakt

Bjorn Mateijsen Occasion/ex-demo

Linn

Te Koop: Linn Akubarik Exakt High gloss wit – paar

Adviesprijs: 33,280 euro
Prijs: 16,000 euro

Prachtig paar Linn Akubarik Exakt luidsprekers in een schitterende hoog glans witte finish. Compleet met dozen. Linn Akubarik ExaktKan geleverd worden met een nieuwe Akurate System Hub (Exakt DSM voorversterker, streamer, met HDMI 2.0 board, digitale ingangen, etc) of een ex-demo Linn Klimax Exakt DSM (HDMI board 1.3). Dit is een versie zonder de Katalyst DAC, maar deze kan evt. als upgrade in overleg worden geleverd.

Speakers staan in onze vestiging in Zevenbergen.

Beschrijving:
De Linn Akubarik Exakt is eigenlijk geen ‘luidspreker’, maar een volledig systeem, waarbij eindversterkers, signaalbewerking (inclusief ‘Space Optimisation’ en filtering van alle units) in de luidsprekers gebeurt. Het signaal wordt aangeboden door een Linn System Hub.

Doordat het signaal zo lang mogelijk in het digitale domein blijft en alle bewerkingen in het digitale domein worden gedaan, krijgen ruis en vervorming geen kans en is de weergave vele malen schoner en nauwkeuriger. De Akubarik heeft een uitgesproken muzikale klank, die je diep inzicht geeft in muziek. De Akubarik probeert je niet te overdonderen met een indrukwekkend geluid, maar neemt zijn tijd je bijna onderbewust steeds maar weer de muziek in te trekken. De luidsprekers zien er bovendien fantastisch uit en hebben een laagweergave waarvan 99% van de passieve systemen alleen maar kan dromen.

Verder uitleg in Engels
Akubarik features two key speaker technologies in Linn’s 3K Driver Array and isobaric bass system.The 3K array creates a consistent single point sound source and improves high frequency response, meaning you hear the same incredible level of detail throughout the room.The isobaric bass system delivers rich, deep bass from a surprisingly compact cabinet by combining two bass drive units positioned face-to-face at the foot of the speaker. Bass is directed downwards and radiates out from the speaker through a precisely engineered air gap above the solid machined base.