Wilson Benesch Circle 25

Wilson Benesch Circle 25

Bjorn Mateijsen Occasion/ex-demo

Wilson Benesch

Te Koop: Wilson Benesch Circle 25 draaitafel demoWilson Benesch Circle 25

Adviesprijs: 5.300 euro
Demo prijs: 3.700 euro

Wij hebben een prachtige Wilson Benesch Circle 25 draaitafel in demo staan die verkocht mag worden. Deze draaitafel maakt gebruik van diverse gepatenteerde technieken, waaronder de carbon ophanging, de ACT 25 carbon toonarm, etc. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook echt waar pareltje in muziekkwaliteit.

Meer informatie op: http://wilson-benesch.com/circle-25-turntable/

“For vinyl lovers, it’s important to know that Wilson-Benesch first began in 1989 as a start-up dedicated to building a turntable simply because it felt vinyl was a superior medium compared to CD. For that reason alone, the company should be venerated. W-B argued that new, emerging technologies like carbon fibre could further elevate vinyl playback.”
– Michael Fremer