26 oktober – Linn Majik LP12: instap en doorstap

Garmt van der Zel Linn Sondek LP12 nieuws, Shows

26 oktober – Linn Majik LP12: instap en doorstap – In dit laatste event van de ‘Indian Summer Shows’ gaan we ons bezig houden met de instap LP12 en wat je kunt doen om de prestaties van deze speler te verbeteren.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Linn Sondek Majik LP12[/custom_headline]Linn heeft onlangs de Majik LP12 voorzien van een andere arm – de Majik arm. Feitelijk is deze arm een licht aangepaste Jelco SA250 ST die wij sinds jaar en dag toepasten op onze LP12 Edition modellen.

We beginnen de demonstraties met de standaard Majik LP12 en gaan vervolgens ontdekken welke upgrades welk effect hebben en laten stapsgewijs horen hoe je een Majik LP12 kunt upgraden zelfs voorbij het niveau van een Akurate LP12.

Deze demonstratie is met name interessant als je een oudere of instap LP12 hebt of als je nog geen LP12 hebt en je aan het oriënteren bent op een nieuwe of gebruikte LP12.

Wij werken deze show met een inschrijving (gratis). De LP12 events zijn meestal druk bezocht, dus zorg dat je op tijd je kaartje bemachtigt!

Je kunt je via deze link inschrijven.