Linn Tech Talk

5 oktober – Linn Tech Talk

Garmt van der Zel Shows

Linn Tech Talk

5 oktober – Linn Tech Talk – In deze volgende show in onze ‘Indian Summer Shows’ serie gaan we eens lekker diep de techniek in om uit te leggen wat de Linn technologieën Exakt, Katalyst en Space Optimisation inhouden en hoe deze leiden tot de ongelooflijk goede prestaties van een compleet Linn systeem.

Linn Akudorik Exakt

Aan de hand van de Linn Akudorik Exakt met Katalyst leggen we je uit wat Exakt is, wat Katalyst daar voor functie in heeft en zullen we uiteraard ook laten horen wat Space Optimisation nog verbetert aan de weergave.

De Linn Akudorik Exakt is de meest elegante belichaming van alle Linn technieken. De Akudorik is een kleinere monitor die verrassend volwassen klinkt. De voet wordt gebruikt voor versterkers/DA omzetting en de Exakt processing. De precisie en ongelooflijke snelheid en detaillering van dit systeem moet je een keer gehoord hebben!

Linn Tech Talk show

Zie hieronder een kort programma voor de show op 5 oktober:

  • 13:00 – 13:30: inloop
  • 13:30 – 15:30: begin uitleg en demonstratie
  • 15:30 – 17:00: hapje en drankje en natuurlijk lekker muziek luisteren

Kom dus langs in onze vestiging in Hilversum om 13:00 uur voor een leerzame en plezierige middag vol muziek! Tot 5 oktober!