20 & 21 september – Head-fi Show

Garmt van der Zel Shows

Head-fi show – 20 & 21 september – Beter Beeld & Geluid Hilversum – Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september van 11:00 – 17:00 is het weer feest voor de echte hoofdtelefoon-liefhebber! Dan organiseren wij namelijk in onze Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum weer een grote Head-fi Show met de crème de la crème op hoofdtelefoongebied. Ook hen die juist niet zo bekend zijn met head-fi op een hoog niveau zijn van harte welkom om te ontdekken wat een ongekende weergave tegenwoordig mogelijk is.

De wereldtop in één show!

Hifiman Shangri-La

Hifiman Shangri-La

Bij iedere show proberen wij bijzondere ‘flag ship’ producten te demonstreren. Dit keer hebben wij onder andere tet Hifiman Shangri-La systeem in huis, het elektrostatische topmodel van dit merk. Eerder al presenteerden wij de Shangri-La Jr en Jade II elektrostatische modellen van het merk.

Warwick Acoustics Aperio

Warwick Acoustics Aperio

Naast de Shangri-La zullen wij ook de Warwick Acoustics Aperio demonstreren, die al eerder bij ons op bezoek was voor korte tijd. Ook een ‘non plus ultra’ systeem met een balans, detaillering en transparantie die je zal verbijsteren.

Meze Empyrean

Meze Empyrean

En verder? Wat te denken van de innovatieve en verbluffende Meze Empyrean, de Hifiman HE1000SE / Arya / Ananda, vrijwel alle Audeze modellen en de Final D8000? Deze aangestuurd door illustere hoofdtelefoonversterkers zoals de 4-delige Questyle ‘Gold stack’, Luxman P-750u, Viva Egoista, Burson Playmate, Violectric HPA281 en vele andere!

Wat betreft elektrostatische modellen hebben wij naast de eerder genoemde Shangri-La en Aperio ook de onvolprezen Warwick Acoustics Sonoma M1 demonstratieklaar staan.

Kom gerust ook voor ons in-ear assortiment met onder andere 64 Audio, Dita, Final Audio en Campfire Audio. Ook wat betreft draagbare spelers hebben wij mooie modellen om te laten zien en horen. Onder andere van Astell&Kern, Shanling en Questyle. De Shanling M0 DAP moet je gehoord hebben met een mooie in-ear om te weten hoe goed en betaalbaar portable audio is geworden!

Head-fi Show

Op 20 & 21 september ben je van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 om te komen luisteren. Neem gerust eigen hoofdtelefoon/DAP/versterker mee als je e.e.a. wilt vergelijken!

Tot dan!