31 augustus – Bergmann en DS Audio Show

Garmt van der Zel Shows

Bergmann en DS Audio Show – De eerste van onze ‘Indian Summer Shows’ dit jaar zal letterlijk en figuurlijk ‘draaien’ rondom de luchtgelagerde draaitafels van Bergmann en de unieke optische elementen van DS Audio. Op 31 augustus vanaf 13:00 uur presenteren wij in onze vestiging in Hilversum deze merken in twee verschillende opstellingen. Voor deze show werken wij met een inschrijving.

Bergmann

Less is more… Zelden geldt dit zo beeldend als bij de draaitafels van Bergmann Audio. Geen onderdeel is teveel en ieder detail is tot in het extreme uitgedacht. De elegante luchtlagering van zowel toonarm als plateau maakt de Bergmann Audio draaitafels uniek en onverslaanbaar. Een lineaire aftasting van de plaat is de enige juiste manier van aftasten, maar wordt vrijwel nooit toegepast. De wrijvingsloze luchtlagering van de Bergmann toonarmen maakt gebruik van dit principe kinderlijk logisch. Het resultaat? Absolute harmonie in zowel klank als uiterlijk. Simpel… Zuiver… Bergmann…

DS Audio

Het Japanse DS Audio maakt sinds december 2013 unieke draaitafelementen, die geen gebruik maken van spoelen en magneten, maar LEDs en fotocellen! Deze absolute revolutie in analoge techniek noemt DS Audio de ‘Optical Cartridge’. Optische elementen dus – uniek in de wereld! Een compleet natuurlijk en gedetailleerd geluid zonder enige benadrukking kenmerkt de unieke DS Audio optische elementen.

Twee sets

Wij bouwen twee prachtige sets op die volledig in staat zijn de uitzonderlijke kwaliteiten van de Bergmann draaitafels en DS Audio elementen tot hun recht te laten komen. In beide sets zullen de nieuwe Precision luidsprekers van Wilson Benesch worden ingezet. Tevens een primeur voor Nederland!

Set 1:

  • Bergmann Magne met Magne toonarm
  • DS Audio DS-E1 element + eq
  • Lindemann electronica
  • Wilson Benesch Precision P2.0 luidsprekers

Set 2:

  • Bergmann Galder met Odin toonarm
  • DS Audio DS-W2 element + eq
  • Mola Mola electronica
  • Wilson Benesch Precision P3.0 luidsprekers

 

Bergmann en DS Audio Show

De show wordt gehouden op 31 augustus vanaf 13:00 uur bij Beter Beeld & Geluid Hilversum. Voor de show geldt een inschrijving op basis van vol = vol.

Schrijf je hier in voor deze show

Neem gerust zelf platen mee! Graag tot dan!