Indian Summer Shows 2019

Indian Summer Shows 2019

Garmt van der Zel Shows

Indian Summer Shows 2019

Indian Summer Shows 2019 – Inmiddels al een aantal jaren vieren wij de nazomer met prachtige shows! Deze bestrijken een breed palet aan wat wij in onze winkel(s) voeren aan producten. Hieronder een kort overzicht van de verschillende shows:

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Zaterdag 31 augustus – Bergmann & DS Audio[/custom_headline]In twee verschillende sets zullen wij twee verschillende Bergmann draaitafels met twe verschillende DS Audio elementen demonstreren. Tezamen vormen deze merken het absolute topsegment in de analoge audio. Een show daarom om niet te missen!

Zie hier voor meer informatie over deze show en een link om in te schrijven.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Zaterdag 7 september – Classic Albums met Luxman en Harbeth[/custom_headline]Inmiddels een klassieker in onze Indian Summer events: de Classic Albums show! Wederom combineren wij de prachtige electronica van Luxman met de sublieme luidsprekers van Harbeth: een combinatie om je vingers bij af te likken. Muziek meenemen wordt gewaardeerd!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Zaterdag 14 september – Grimm MU1 & LS1be[/custom_headline]Om te laten horen wat ultiem mogelijk is in digitale audio, zullen wij op deze dag de nieuwe Grimm MU1 mediaspeler combineren met de LS1be met LS1s-dmf subwoofers. Wij hebben nog geen betere digitale bron gehoord op de LS1be dan de MU1 en de combinatie van deze componenten zal je iedere opname laten beleven alsof het de eerste keer is dat je deze hoort.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Vrijdag 20 september / Zaterdag 21 september – Head-fi Show[/custom_headline]Ook dit jaar kan Head-fi niet ontbreken in onze Indian Summer Shows. Kom langs en beluister een grote hoeveelheid high-end Head-fi systemen. Vergelijk diverse versterkers, hoofdtelefoons en DAPs en neem hierbij gerust je eigen spullen mee. Altijd een goed bezocht, interessant en gezellig evenement!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Zaterdag 5 oktober – Linn Tech Talk[/custom_headline]In deze show gaan wij in op alle technologie├źn van Linn en beantwoorden al jouw vragen die je niet durfde te stellen… Aan de hand van de Linn Akudorik Exakt met Katalyst leggen we je uit wat Exakt is, wat Katalyst is en zullen we uiteraard ook laten horen wat Space Optimisation nog verbetert aan de weergave.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Zaterdag 12 oktober – Linn Sondek LP12[/custom_headline]Ook een show rondom Linn Sondek LP12 kan niet ontbreken in de Indian Summer events. Wij zullen je verschillende niveaus LP12’s laten horen alsmede de verschillende modellen MC elementen van Charisma Audio. Kom langs op deze show om alles te vragen en te horen op LP12 gebied.