Linn zomerpromoties

Linn zomerpromoties – Korting op Exakt/Katalyst en Linn DS!

Garmt van der Zel Nieuws

Linn zomerpromoties - Deze zomer brengt Linn 2 promoties: de ene geeft korting op een Exakt of Katalyst upgrade, de ander korting op Linn DS. [custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h4"]Promotie 1: Technology Upgrade [/custom_headline] Maak je Linn-systeem nu up-to-date met de nieuwste technologie van Linn: krijg 10% korting op alle Exakt en Katalyst upgrades! Of het nu een Katalyst upgrade is voor een originele Klimax DS, an Exakt speaker upgrade of het upgraden van een Aktiv systeem naar Exakt met een Exaktbox: profiteer nu van 10% korting! Deze promotie loopt van 1 juli tot 26 augustus 2019 en is de perfecte tijd om nu te profiteren van de nieuwste Linn technieken. Neem contact op voor de voorwaarden of als je vragen hebt!

[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h4"]Promotie 2: Linn DS inruilpromotie [/custom_headline]De tweede Linn promotie is simpel: lever willekeurig welke muziekspeler in en ontvang 10% korting op een Linn DS. Dit geldt voor Majik DSM, Akurate DSM of Klimax DSM vanaf 15 juli tot 26 augustus 2019. Neem contact op voor de voorwaarden of als je vragen hebt!