Piega Smart 1

Bjorn Mateijsen Occasion/ex-demo

Te Koop: Piega Smart 1

Adviesprijs: 998 euro
Occasionprijs: 300 euro

Beschrijving:
Piega Smart 1 zijn bij ons ingeruild. Zeer leuke kleine luidsprekers. Komt compleet met doos.

De Piega Smart 1 is een satelliet luidspreker die erg compact vormgegeven is. Ondanks het compacte design zorgt de Piega Smart 1 voor kristalhelder geluid zodat u optimaal kunt genieten van uw favoriete muziek. Het aanbevolen versterkervermogen van deze speaker is 20-150 watt. Piega is een Zwitsers bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van speakers. Alle kennis is toegepast in de Smart 1 wat voor natuurlijk en realistisch geluid zorgt.

Kenmerken Piega Smart 1:
– 2-weg satelliet luidspreker
– Frequentiebereik van 60-22000 Hz
– Woofer diameter: 4″
– Nominale impedantie: 4 ohm