Audio Physic Tempo 25

Audio Physic Tempo 25

Bjorn Mateijsen Occasion/ex-demo

Te Koop: Audio Physic Tempo 25

Adviesprijs: 4000 euro
Occasion prijs: 1.800 euro

Audio Physic Tempo 25

We hebben dit prachtige jubileum model van Audio Physic recent ingeruild. Audio Physic bestond in 2010 25 jaar en  om dit heugelijke feit te vieren heeft Audio Physic een zeer speciale jubileumversie gebouwd van de Tempo VI: de Tempo 25. De Tempo was immers de allereerste luidspreker van Audio Physic in 1985 en is sinds die tijd een belangrijke hoeksteen geweest van het Audio Physic programma en heeft in al zijn verschillende gedaantes altijd veel liefhebbers gehad en goede kritieken ontvangen. In de Tempo 25 heeft Audio Physic eens flink uitgepakt met Hightech lekkernijen.

De Audio Physic VCF (Vibration Control Feet) dempingvoeten worden niet standaard bijgeleverd bij deze luidsprekers. Deze hebben een meerprijs van 600 euro. De Vibration Control Feet zijn bij de prijs inbegrepen.

Recensie Music Emotion