30 maart – ‘Classic Albums’ met Harbeth en Luxman

Garmt van der Zel Shows

‘Classic Albums’ met Harbeth en Luxman – Op zaterdag 30 maart vanaf 13:00 uur organiseren wij in onze vestiging in Hilversum wederom een heel bijzonder muziekevenement met dito audio-componenten.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]’Classic Albums'[/custom_headline]Tijdens deze middag draaien wij alleen de beste ‘klassiekers’ in ieder denkbaar genre en uitsluitend vanaf vinyl! Neem gerust je eigen klassiekers mee en we draaien die dan ook met plezier! Dit zal ongetwijfeld veel stof geven om daarna even lekker na te kletsen met een drankje/hapje. Vorig jaar organiseerden wij al eerder succesvol zo’n middag en dit keer hebben we zelfs twee sets om je te laten horen.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Transistor en buizen![/custom_headline]Deze dag draaien wij met twee volledige sets van Luxman met luidsprekers van Harbeth. Luxman heeft een enorme traditie van meer dan 90 (!) jaar inmiddels en Harbeth vierde alweer twee jaar geleden hun 40-jarige bestaan! Met recht zijn een aantal producten van beide fabrikanten inmiddels echte ‘klassiekers’ geworden.

Inmiddels weet menigeen dat de combinatie van Harbeth met Luxman een ‘magische’ is. Voor deze show laten wij de majestueuze Harbeth M40.2 40th Anniversary Edition horen in de volgende set:

  • Luxman L-509X geïntegreerde versterker
  • Luxman EQ-500 phonotrap
  • Bergmann Audio Magne draaitafel met Charisma Reference One element
  • Kabels van Cardas en Luxman

Wij zullen ook een tweede set neerzetten rondom de Harbeth C7ES-3 40th Anniversary, verder bestaande uit de volgende componenten:

  • Luxman CL-38uC buizen voorversterker met ingebouwde MM/MC phonotrap
  • Luxman MQ-88uC buizen eindversterker
  • Luxman PD-171A draaitafel met Charisma Audio MC-2 element
  • Kabels van Cardas en Luxman
[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]’Classic Albums’ met Harbeth en Luxman show[/custom_headline]Kom langs met je favoriete album(s) onder je arm om zelf mee te maken hoe de combinatie van Luxman elektronica met Harbeth luidsprekers jouw muziek tot leven brengt!

Datum: 30 maart 2019
Aanvang: 13:00 uur
Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
Inschrijven: niet noodzakelijk