Manger p2 en Mola-Mola show met Daniela Manger en Bruno Putzeys

Garmt van der Zel Shows

Manger p2 en Mola-Mola show met Daniela Manger en Bruno Putzeys – Op zaterdag 16 maart, van 13:00 – 17:00 uur presenteren wij de nieuwe Manger Audio p2 luidsprekers op elektronica van Mola-Mola. Wil je aanwezig zijn? Klik hier!

Daniela Manger

Daniela Manger

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Daniela Manger[/custom_headline]

Als een van de twee speciale gasten hebben wij Daniela Manger – de CEO van Manger Audio – uitgenodigd om uitleg te geven over haar luidsprekers en muziek te draaien.

Daniela Manger is niet alleen CEO, zij doet ook onderzoek naar en ontwikkeling van de luidsprekermodellen van Manger Audio en heeft diep inzicht in het ontwerp, de eigenschappen en voordelen van de uniek Manger ‘sound transducer’. Ook begrijpt zij zeer goed hoe het gehoor en de geluidsperceptie van de mens werkt en kan hier boeiend over vertellen.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Bruno Putzeys[/custom_headline]
Bruno Putzeys

Bruno Putzeys

Ook hebben wij de ontwerper van Mola-Mola uitgenodigd: Bruno Putzeys. We mogen hem gerust een van de grondleggers noemen van high end klasse D versterking. Het was immers onder zijn leiding en met zijn enorme inventiviteit dat UcD en NCore klasse D versterker tot stand kwamen.

De electronica van Mola-Mola is ook van zijn hand en hierbij hanteert Bruno één belangrijke stelregel: als je alles wat geen muziek is verwijdert uit de weergave-keten, is het enige dat overblijft de muziek. Dit lijkt een cliché, maar er zijn eigenlijk weinig tot geen fabrikanten die dit waar kunnen maken. Bruno Putzeys zal uitleggen waarom Mola-Mola dat wel kan!

Manger p2 en Mola-Mola show

Manger p2

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Manger Audio p2 – Precision in Sound[/custom_headline]

Het unieke van Manger luidsprekers is de beroemde Manger ‘sound transducer’. Deze werkt niet als een piston, maar met trillingen die van binnen naar buiten bewegen, als de golven die ontstaan als je een steentje in het water gooit. Het is de snelste driver ter wereld die in zijn eentje vrijwel het gehele hoorbare bereik kan weergeven en extreem dicht een ideale puntbron benadert.

Het resultaat? Een unieke natuurlijke en ontspannen weergave met een schokkende klankechtheid en 3D weergave die je niet snel zult vergeten. Een compleet open raam op de muziek!

De nieuw ontwikkelde zeer snelle woofer en twee passieve membranen in de Manger p2 geven een fundament dat recht doet aan de dynamiek, snelheid en openheid van de Manger driver.

Al met al een uitzonderlijke luidspreker!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Mola-Mola – Truth is Beauty[/custom_headline]
Manger p2 en Mola-Mola show

Mola-Mola Kaluga en Makua

Een uitzonderlijke luidspreker verdient uitzonderlijke elektronica en Mola-Mola voldoet ruimschoots aan de eisen die de Manger p2 stelt aan de versterker. De Makua voorversterker en Kaluga eindversterkers hebben eigenlijk geen klank van zichzelf, maar zijn een puur doorgeefluik voor de muziek. Wij laten je luisteren naar de uitmuntende phono-trap in de Makua met als bron een Bergmann Magne draaitafel en zullen ook de nieuwe Tambaqui DAC laten horen.

Tijdens internationale audio-shows heeft de combinatie van Mola-Mola met Manger al meermalen ‘Best Sound of Show’ awards gewonnen. Kom luisteren waarom!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Manger p2 en Mola-Mola show[/custom_headline]Iedereen is welkom om deze show bij te wonen op 16 maart in onze Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum. De show duurt van 13:00 tot 17:00 uur en zal afgesloten worden met een gezellige borrel. Voor de show geldt een inschrijving. Klik hier voor je gratis ticket(s).

Wij zien je graag de 16e!