Review Linn Selekt DSM op hifi.nl

Garmt van der Zel Nieuws

Review Linn Selekt DSM op hifi.nlReview Linn Selekt DSM – Uitgebreid review van de Linn Selekt DSM door Jamie Biesemans op hifi.nl.

Deel van de conclusie:

“De Selekt DSM is een indrukwekkende netwerkspeler en/of alles-in-één-versterker die probleemloos een heel systeem kan vervangen. Zo zijn er wel meer apparaten tegenwoordig, maar toch is deze Linn een geval apart. Qua functionaliteit biedt het dingen die je elders niet gauw tegenkomt. De HDMI ARC-poort bijvoorbeeld […] Bovenal is de Selekt als alles-in-één versterker een sterke uitdager voor heel wat gevestigde waarden. Ondanks het compacte formaat stuurt het de grootste speakers aan en klinkt het daarbij heel knap.”

Lees hier het complete review: https://www.hifi.nl/artikel/27461/Review-Linn-Selekt-DSM.html