Geloof je in Majik?

Geloof je in Majik? – DSM + LP12 met korting

Garmt van der Zel Linn Sondek LP12 nieuws, Nieuws

 

Geloof je in Majik?

Geloof je in Majik? – Magische tijden verdienen magische muziek. Koop Majik LP12 en Majik DSM samen met korting. De actie loopt van 4 december 2018 t/m 29 januari 2019.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Geloof je in Majik?[/custom_headline]Linn sprenkelt wat extra ‘Majik’ rond deze feestdagen met een mooie aanbieding: bij aankoop van een Majik DSM tezamen met een Majik LP12 betaal je in plaats van 6570 euro slechts 6050 euro! Een besparing van 8%!

De warmte van vinyl en de helderheid van een Studio Master opname: je hoeft nu niet meer te kiezen maar kunt allebei hebben voor een zeer aantrekkelijk bedrag! Met een Linn bron in het systeem gaat alles beter klinken. En Majik is de perfecte instap in de Linn wereld.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Majik LP12[/custom_headline]De oorspronkelijk Linn bron – de LP12 – is al meer dan 40 jaar onverslaanbaar en een absolute klassieker. Met de Majik LP12 haal je een hifi icoon in huis. En de LP12 is gemaakt voor het leven: op ieder moment is de draaitafel te upgraden naar een hogere specificatie. Voor deze upgrades bent u vanuit de gehele Benelux bij Beter Beeld & Geluid het beste af!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Majik DSM[/custom_headline]Linn Majik DSMLinn DSM is al bijna net zo beroemd als de Sondek LP12. Met de mogelijkheid om Studio Master kwaliteit bestanden te streamen en met Space Optimisation technologie het best mogelijke geluid te krijgen in IEDERE kamer, voor jou geoptimaliseerd.  De Majik DSM heeft een sublieme ingebouwde phono-trap, die je muziek zonder enige twijfel beter laat klinken dan ooit! Je hoeft alleen nog maar speakers toe te voegen!

Neem contact met ons op voor een demonstratie van de Majik LP12 en Majik DSM op jouw speakers naar keuze! Deze actie loopt van 4 december 2018 t/m 29 januari 2019.