Meze Empyrean – Verbluffend goed!

Garmt van der Zel Nieuws

Meze  Empyrean – Verbluffend goed! – Wij zijn best wat gewend op hoofdtelefoongebied, maar wat de Meze  Empyrean liet horen was toch ook voor ons een complete verrassing…

Meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling hebben geleidt tot de creatie van de eerste Isodynamische Hybride Array driver. Meze audio heeft samengewerkt met Rinaro om een nieuwe standaard in planar hoofdtelefoons te ontwikkelen. Het resultaat is een van de lichtste en meest geavanceerde planar drivers op de markt.

Met zijn dubbele spreekspoelen, speciaal gevormde drivers voor laag en hoog, zijn zeer hoge gevoeligheid en harmonische vervorming van < 0,1% over het gehele frequentiebereik, is de Meze Empyrean echt een ‘work of art’!

De klank van de Empyrean is volledig uitgewogen, zonder enige stress en met een perfecte open ruimtelijkheid en plaatsing die zijn gelijke niet kent. Zijn meeslepende muzikaliteit is ongekend. Kleuring, resonanties of vervorming zijn totaal afwezig.

Zie de website van Meze voor meer informatie over deze uitzonderlijke hoofdtelefoon en natuurlijk onze Meze Empyrean productpagina. De Meze Empyrean kost 2999 euro.