Head-fi show – 9 & 10 november

Garmt van der Zel Shows

Head-fi Show

Head-fi show – 9 & 10 november – Op vrijdag 9 november en zaterdag 10 november van 11:00 – 17:00 is het weer feest voor de echte hoofdtelefoon-liefhebber! Dan organiseren wij namelijk in onze Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum weer een grote Head-fi Show met de crème de la crème op hoofdtelefoongebied.

Viva Egoista 845

Viva Egoista 845

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]De wereldtop in één show![/custom_headline]Enkele voorbeelden van nieuwe producten die wij kunnen laten zien en horen zijn de Viva Egoista hoofdtelefoonversterker, door enkelen al geroemd als de beste hoofdtelefoonversterker ter wereld. Wij hebben hem gehoord en ik moet zeggen dat wij nog geen betere hebben gehoord…

Audeze LCD-4z

Audeze LCD-4z

Verder presenteren wij onder andere van Hifiman de nieuwe Ananda, HE1000 SE, HE6SE en Shangri-La JR. Van Audeze hebben wij de hele lijn inclusief de LCD-4Z en LCD-2 Closed back. Final Audio bracht met de D8000 een legendarisch model op de markt, dat door meerdere mastering/studio-technici al uitgeroepen is tot favoriete hoofdtelefoon.

Wat betreft electrostatische modellen hebben wij de eerder genoemde Shangri-La JR, maar ook de MrSpeakers Voce en de onvolprezen Sonoma M1 demonstratieklaar staan.

Wij hebben ook ons in-ear assortiment verder uitgebreid en voeren nu onder andere 64 Audio, Dita, Final Audio en Campfire Audio. Ook wat betreft draagbare spelers hebben wij mooie modellen om te laten zien en horen, onder andere van Astell & Kern, Shanling en Questyle. De Shanling M0 DAP moet je gehoord hebben met een mooie in-ear of Meze Audio Classics 99 om te weten hoe goed en betaalbaar portable audio is geworden!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Show[/custom_headline]Op 9 en 10 november ben je van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 om te komen luisteren. Neem gerust eigen hoofdtelefoon/DAP/versterker mee als je e.e.a. wilt vergelijken!

Tot dan!