introductie vivid audio Kaya

Zaterdag 6 oktober – Introductie Vivid Audio Kaya

Garmt van der Zel Shows

introductie vivid audio KayaZaterdag 6 oktober – Introductie Vivid Audio Kaya met DJ Ewald – Wij introduceren op 6 oktober in Hilversum de nieuwe Vivid Audio Kaya. De Vivid Audio Kaya serie is nieuw en zit tussen de Oval en Giya modellen in. Mooi formaat, mooie prijs en fantastische klank! Ewald Verkerk van Terrason Audio zal aanwezig zijn om de luidsprekers te presenteren en de bezoekers te trakteren op zijn unieke muziekkeuze.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Vivid Audio Kaya[/custom_headline]
Vivid Audio Kaya 45

Vivid Audio Kaya 45

De Kaya is een echte Vivid, met alle kenmerken die we van het merk gewend zijn. Alle drivers, filters en behuizingen zijn in huis ontwikkeld en gefabriceerd. De Kaya heeft de herkenbare ronde Vivid vormen, volledig volgens het principe ‘vorm volgt functie’. Ze zijn wel voor het eerst door een extern designbureau getekend op basis van de akoestische aanwijzingen van Dickie zelf.

De Kaya-lijn, die zijn naam ontleent aan het Zulu-woord voor ’thuis’, bestaat uit de Kaya 25, 45 en topmodel 90 en zal gepositioneerd worden tussen de Oval en de Giya. Daarnaast zijn er twee kleinere modellen beschikbaar: de S15 en C25. Wij zullen de Kaya 45 gaan demonstreren.

Linn Akurate DSM

Linn Akurate DSM

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Het gebruikte systeem[/custom_headline]Zoals gezegd zullen wij de Vivid Audio Kaya 45 gaan demonstreren en doen dat op een set die wij uitermate synergetisch vinden samengaan met deze luidsprekers: de Linn Akurate DSM Katalyst streamer met Linn Akurate 4200 4-kanaals eindversterker. Wij zullen de Kaya bi-amped aansturen.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Show[/custom_headline]Deze show zal worden gehouden op zaterdag 6 oktober in onze vestiging in Hilversum en begint om 13:00. Wij zullen uiteraard zorgen voor de nodige versnaperingen.

Om van tevoren te kunnen voorspellen hoeveel stoelen we neer moeten zetten, stellen we het op prijs als je hier je gratis ticket reserveert.

Bij voorbaat dank en wij zien je 6 oktober!