Linn Lounge met Fleetwood Mac

Zaterdag 15 september – Linn Lounge met Fleetwood Mac

Garmt van der Zel Shows

Linn Lounge met Fleetwood MacZaterdag 15 september – Linn Lounge met Fleetwood Mac – Ontdek met ons de legendarische muziek van Fleetwood Mac in de hoogste kwaliteit beschikbaar – op een Linn systeem in Studio Master kwaliteit.

Fleetwood Mac

Ondanks steeds wisselende bezettingen en het wegvallen van legendarische leden, heeft deze band een aantal van de meest poëtische en gedenkwaardige nummers ooit gemaakt.

Fleetwood Mac is een Brits-Amerikaanse band die in 1967 werd opgericht in Londen. De band kende twee relatief succesvolle periodes, die gekenmerkt worden door de verschillende muzikale stijlen die de band in die periodes heeft gehad. Sinds de oprichting door Peter Green werd er met name blues gespeeld en heette de – toen nog – Britse band Peter Green’s Fleetwood Mac.

De groep evolueerde na de beginjaren tot een popgroep met steeds wisselende bezettingen. Na het vertrek van Peter Green trokken drummer Mick Fleetwood en bassist John McVie de muzikanten Christine Perfect en het Amerikaanse duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan. Met de komst van deze muzikanten werd in de periode tussen 1975 en 1987 een meer pop-georiënteerde weg ingeslagen. In deze periode werd ook het roemruchte album Rumours uitgegeven, dat nog steeds geldt als één van de best verkochte albums wereldwijd aller tijden. In Nederland en België is Fleetwood Mac vooral bekend door zijn hits uit deze Amerikaanse periode, als Don’t stop, Go your own way, Dreams, Everywhere en Little Lies.

Linn Lounge met Fleetwood Mac

Tijdens deze Linn Lounge op 15 september vanaf 13:00 zullen wij het complete verhaal vertellen van Fleetwood Mac en uiteraard hun muziek draaien.

Uiteraard zal er na afloop genoeg tijd zijn om vragen te stellen en een hapje/drankje te eten/drinken. Je krijgt ook de kans om je eigen muziek te draaien.

Deze Linn Lounge zal plaatsvinden in onze vestiging in Hilversum. Zie hieronder het programma:

  • 13:00 – 13:30: Inloop
  • 13:30 – 14:30: Linn Lounge
  • 14:30 – 17:00: Muziek luisteren / hapje / drankje

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze show via DEZE link.