Let's go Electronic

8 september – Let’s go Electronic!

Garmt van der Zel Shows

Let's go Electronic

Let’s go electronic! – Het derde event in onze serie ‘Indian Summer shows’! Uitsluitend elektronische muziek tijdens deze show op zaterdag 8 september vanaf 13:00 uur in onze vestiging in Hilversum. Uiteraard beginnend bij het allereerste begin tot de laatste ontwikkelingen. Om deze muziek op zijn best tot zijn recht te laten komen, zullen wij gebruik maken van de Grimm Audio LS1be luidsprekers met LS1s dmf subwoofers.

Electro-a-gogo!

Bij Beter Beeld & Geluid houden we wel van een portie elektronische muziek. En er wordt niet gediscrimineerd! Zo is ons de Britse elektronica van Autechre en Aphex Twin even dierbaar als de Duitse helden van Kraftwerk of Tangerine Dream en wat te denken van de Franse Jean Michel Jarre of Amerikaanse synthesizerklanken van Kaitlyn Aurelia Smith?

Kom het samen met ons beleven!

Systeem

Tijdens deze show zullen wij gaan spelen met de referentie-luidsprekers van Grimm Audio: de LS1be… Omdat elektronische muziek natuurlijk schreeuwt om goed en diep laag, vullen we deze aan met de LS1s dmf subwoofers met digitale motional feedback. Dat wordt echt smullen van de snelle, dynamische en neutrale weergave van dit topsysteem!

Naar onze mening is het LS1be+LS1s dmf systeem het beste dat je kunt kopen onder de 35.000 euro en misschien ook nog wel onder de 70.000 euro…

Kom langs op deze show en ontdek dat de elektronische muziek veel boeiender is dan alleen maar * boem boem *…

Grimm LS1be luidsprekers met LS1s dmf subwoofers

Grimm LS1be luidsprekers met LS1s dmf subwoofers

Details

Datum: 8 september 2018
Tijd: vanaf 13:00 uur
Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
Inschrijven: niet noodzakelijk! Kom gerust binnenwandelen!