Linn Lounge met Massive Attack

Zaterdag 25 augustus – Linn Lounge met Massive Attack

Garmt van der Zel Shows

Linn Lounge met Massive Attack

Zaterdag 25 augustus – Linn Lounge met Massive Attack – Wij zijn zelf helemaal weg van Massive Attack! Om die reden organiseren wij op zaterdag 25 augustus in onze vestiging in Hilversum een Linn Lounge met Massive Attack, waarbij wij het verhaal vertellen van deze band en hun muziek laten horen.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Massive Attack[/custom_headline]Velen beschouwen Massive Attack als een van de belangrijkste formaties in het ontstaan van het Trip-hop genre. Zij begonnen met hun ‘sound system’ als ‘The Wild Bunch’ in de 80-er jaren in Bristol, maar scoorden hun eerste hit als ‘Massive Attack’ met ‘Unfinished Sympathy’ pas in 1991. Korte tijd veranderden ze ook hun naam in ‘Massive’ om zichzelf niet teveel te associëren met de toenmalige golfoorlog. Hun mix van hip-hop, R&B en dance is tot de dag van vandaag springlevend en nog steeds vernieuwend.

Wij gaan je het verhaal vertellen van deze band van de oprichting tot nu en de muziek draaien op een absoluut topsysteem bestaande uit Linn electronica en Wilson Benesch luidsprekers.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Het gebruikte systeem[/custom_headline]Uiteraard zullen wij spelen met Linn electronica tijdens deze Linn Lounge, maar als luidsprekers hebben wij gekozen voor de Wilson Benesch Discovery II, aangevuld met de Wilson Benesch Torus ‘infrasonic generator’, om het ultradiepe laag van Massive Attack goed te kunnen ervaren.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Linn Lounge met Massive Attack[/custom_headline]Deze Linn Lounge zal plaatsvinden in onze vestiging in Hilversum op zaterdag 25 augustus. Zie hieronder het programma:

  • 13:00 – 13:30: Inloop
  • 13:30 – 14:30: Linn Lounge
  • 14:30 – 17:00: Muziek luisteren / hapje / drankje
[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ class=”mtn”]Inschrijven[/custom_headline]Je kunt je inschrijven voor deze show via DEZE link.