Diapason Adamantes III 25th Anniversary

Diapason Adamantes III 25th Anniversary

Bjorn Mateijsen Occasion/ex-demo

Te Koop: Diapason Adamantes III 25th Anniversary

Adviesprijs: 5.990 euro

Diapason Adamantes III 25th Anniversary

Diapason Adamantes III 25th Anniversary

Occasionprijs: 3.000 euro

Deze walnoten houten luidspreker van Diapason is werkelijk om verliefd op te worden. Wat een subliem vakwerk! En om over de geluidkwaliteit maar te zwijgen, prachtige synergie met bijv. een mooie buizenversterker of solid state van bijv. Luxman. (ook de klasse A!)

Daarnaast de 3/P-stand in walnotenhout. Het gunstige effect van deze stands is een openbaring. Eigenlijk staat de speaker met drie stalen pinnen op de grond, maar dan met hout eromheen. Dit heeft een dempende werking, hetgeen met draaien aan moeren zelf is bij te stellen.

Een sublieme set in nieuwstaat, komt compleet met alle dozen (ook voor de stands!). Ook nog eens een prachtige 25th anniversary jubileum editie.