Verslag 45 jaar LP12 verjaardagsfeestje

Garmt van der Zel Nieuws, Showverslagen


Verslag 45 jaar LP12 verjaardagsfeestje – Op zaterdag 14 juli vierden wij 45 jaar LP12. Uiteraard met (een LP12) taart en veel muziek!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Taart[/custom_headline]Een grote blikvanger tijdens deze show was de taart gemaakt door Het Taartenhuis. Deze was niet alleen erg lekker, hij leek ook verdacht veel op een LP12… Zie hieronder!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Muziek[/custom_headline]Er kwam veel mooie muziek voorbij tijdens de show, waaronder Red House Painters, Porcupine Tree, Joe Jackson, Elvis Costello/Burt Bacharach, R.E.M., The Blue Nile, Ron Sexsmith, Jean Sibelius, Harry Belafonte, Paul Simon…

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Charisma Audio[/custom_headline]Tijdens de show introduceerden wij ook de elementen van Charisma Audio. Met groot succes, want het klonk hierdoor allemaal erg muzikaal en gemakkelijk. Deze elementen spelen alle soorten muziek en klinken tegelijkertijd relaxed en pakkend. Super, vonden de aanwezigen!

Charisma Audio MC-2

Charisma Audio MC-2

Charisma Audio MC-1α

Charisma Audio MC-1α

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Het systeem[/custom_headline]Er werd gespeeld vanaf een Linn Sondek LP12 (uiteraard) in eerste instantie met een Lingo 4 voeding, later met een Radikal. De aanwezigen vonden het verschil tussen deze twee spelers toch wel erg groot, in het voordeel van de Radikal. Er werd wisselend gespeeld met de MC-1 en MC-2 van Charisma Audio.

De gebruikte luidsprekers waren de Linn Akudorik Exakt met Linn Akurate Exakt DSM streamer/voorversterker.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Bedankt![/custom_headline]De aanwezigen willen wij graag bedanken voor hun komst en hun meegebrachte muziek! Het was dankzij jullie een fijn feestje!