Indian Summer Shows

Indian Summer Shows – 25 aug t/m 6 okt

Garmt van der Zel Shows

Indian Summer ShowsIndian Summer Shows - De zomervakantie staat voor de deur of is voor sommigen al begonnen, maar wij zijn al bezig met het plannen van een aantal geweldige shows in de NAzomer. Deze hebben traditiegetrouw MUZIEK als stralend middelpunt. De gebruikte sets zijn iedere keer anders en we hebben een aantal interessante sprekers/gasten uitgenodigd.

Als de shows naderen, zullen wij per show wat meer informatie geven. Sommige shows zullen wellicht een inschrijving hebben, andere niet. Hieronder een overzicht met data: die kun je alvast in je agenda zetten!

[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h6" class="mtn"]Zaterdag 25 augustus 13:00 - Hilversum[/custom_headline]Op deze dag is Massive Attack het onderwerp van een 'Linn Lounge' in Hilversum. Wij spelen de muziek en vertellen het verhaal van deze band op een systeem bestaande uit Wilson Benesch luidsprekers en Linn electronica.


Linn Lounge presents... Massive Attack
[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h6" class="mtn"]Zaterdag 1 september 13:00 - Hilversum[/custom_headline]Wij hebben voor deze show Theo Wubbolts uitgenodigd, die met veel plezier en humor het thema 'Van barok tot barre-rock' met ons uit zal gaan diepen. Via anekdotes en muzikale voorbeelden horen en leren we over het notenschrift en rock in de barok... Het gebruikte systeem zal bestaan uit de Harbeth M40.2 40th Anniversary, aangestuurd door Luxman electronica. Muziek wordt gedraaid vanaf plaat en CD.


[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h6" class="mtn"]Zaterdag 8 september 13:00 - Hilversum[/custom_headline]Net als vorig jaar maken we ook dit jaar weer een reis door de elektronische muziek. Te beginnen bij Edgard Varèse en via Kraftwerk naar...? Het belooft weer een spannende trip te worden! De muziek zal worden gespeeld via het fenomenale Grimm Audio LS1a systeem. Uiteraard met bijbehorende subwoofers...


Kraftwerk
[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h6" class="mtn"]Zaterdag 15 september 13:00 - Hilversum[/custom_headline]Op 15 september vertellen wij het verhaal van een band met een bewogen verleden: Fleetwood Mac. Tijdens deze 'Linn Lounge' presenteren wij alle ins en outs van deze legendarische groep. Gespeeld zal worden op een Linn systeem.


Linn Lounge presents... Fleetwood Mac
[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h6" class="mtn"]Zaterdag 29 september 13:00 - Hilversum[/custom_headline]Een 'Classic albums' middag! Wij draaien uitsluitend muziek vanaf vinyl en uitsluitend ‘klassiekers’. Neem gerust je eigen klassiekers mee en we draaien die dan ook met plezier! Wat een stof om daarna even lekker na te kletsen met een drankje/hapje! Deze dag draaien wij met maar liefst 3 verschillende draaitafels. Van Bergmann Audio, Wilson Benesch en Luxman!


[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h6" class="mtn"]Zaterdag 6 oktober 13:00 - Hilversum[/custom_headline]Wij introduceren op 6 oktober in Hilversum de nieuwe Vivid Audio Kaya. De Vivid Kaya serie is nieuw en zit tussen de Oval en Giya modellen in. Mooi formaat, mooie prijs en fantastische klank! Ewald Verkerk van Terrason Audio zal aanwezig zijn om de luidsprekers te presenteren en de bezoekers te trakteren op zijn unieke muziekkeuze.


Vivid Kaya