LP12 wordt 45 jaar

45 jaar LP12 – Verjaardagsfeestje!

Garmt van der Zel Linn Sondek LP12 nieuws, Shows

LP12 wordt 45 jaar

45 jaar LP12 – Verjaardagsfeestje!

45 jaar LP12

45 jaar LP12 – Foto ⓒ Loud and Clear

Op zaterdag 14 juli vieren wij vanaf 13:00 in onze vestiging in Zevenbergen 45 jaar LP12 en dus ook 45 jaar Linn! Schrijf je snel in voor dit feestje!

Vijf jaar geleden hielden wij al een uitgebreide show rondom het 40-jarig bestaan van de LP12. Dit werd gevierd met de ’40th Anniverary Limited Edition Highland Park’ uitvoering die wij trots demonstreerden. Ook werd er een heel museum ingericht met de historie van dit icoon.

Muziek en taart

Vier met ons de 45ste verjaardag van deze wereldberoemde draaitafel, die nooit gestopt is jaar na jaar beter te gaan klinken, dankzij zijn tijdloze ontwerp en innovatieve upgrades.

Wij eren deze iconische in vier en een half decennia steeds verder verfijnde draaitafel door het ophalen van herinneringen met jouw favoriete muziek en – uiteraard: TAART! Immers: welk verjaardagsfeestje is er nu compleet zonder taart en goede muziek!

Dus breng je favoriete platen mee om te spelen op een topklasse Sondek LP12 en samen maken we er een feestje van! Om het feest compleet te maken, hebben wij de primeur in de Benelux van de geweldige MC elementen van Charisma Audio. Voor ons een absolute vondst met hun zeer dynamische, neutrale en muzikale weergave!

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen we je om je voor dit feestje in te schrijven. Plaats zolang de voorraad strekt! Tot de 14e!