Roon beschikbaar voor Linn DS

Roon beschikbaar voor Linn DS

Garmt van der Zel Nieuws

Roon beschikbaar voor Linn DSRoon beschikbaar voor Linn DS – Het heeft even geduurd en winkeliers en gebruikers hebben er lang om gevraagd (gezeurd?) maar Roon en Linn hebben nu de handen ineengeslagen en de best klinkende streamers en het beste muziekserver/control point systeem aan elkaar te koppelen. Alsof er al niet genoeg redenen waren om voor Linn DS te kiezen!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”true”]Roon beschikbaar voor Linn DS[/custom_headline]In de nieuwste versie van Roon (versie 1.5) is het mogelijk geworden om dit geweldige systeem te gebruiken op iedere Linn DS. Dat geeft niet alleen een mooiere ‘user experience’, de geluidskwaliteit gaat er in veel gevallen ook op vooruit. Verder heeft Roon de mogelijkheid in versie 1.5 om MQA te decoderen.

Roon is software waar je je op abonneert en fungeert als een combinatie van muziekserver en ‘control point’. Roon biedt een nieuwe en interessante manier voor Linn DS gebruikers om een interactie aan te gaan met hun muziek – Roon vergaart alle muziek, zowel files als streams en presenteert ze op een zeer informatieve manier met de muziek als focuspunt.

Wil je weten hoe jij op de beste manier Roon geïntegreerd krijgt in je Linn systeem? Neem contact met ons op! Wij hebben ruime ervaring met met het implementeren van Roon in een breed scala van situaties!

Linn Akurate DSM