De LP12 revolutie gaat door - Urika II en nieuwe Lingo

De LP12 revolutie gaat door – Urika II en nieuwe Lingo

Garmt van der Zel Linn Sondek LP12 nieuws, Shows

De LP12 revolutie gaat door - Urika II en nieuwe Lingo
De LP12 revolutie gaat door – Urika II en nieuwe Lingo – De Linn Sondek LP12 bestaat dit jaar 45 jaar en dat wordt gevierd met twee nieuwe en innovatieve producten: de Urika II en een nieuwe Lingo voeding.
[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]2 Februari – Show Beter Beeld & Geluid Zevenbergen[/custom_headline]Om kennis te maken met zowel de Urika II als de nieuwe Lingo, organiseren wij twee shows op 2 februari. De eerste sessie begint om 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur) en de tweede sessie om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Dit zal een wereldwijde première zijn voor deze nieuwe producten
en technici van Linn Products zullen aanwezig zijn met uitleg

Omdat we een zeer grote aanloop verwachten, werken we met een inschrijving. Klik op een van de buttons hieronder om je plaats te reserveren:

[columnize][button type=”real” float=”left”  shape=”square” size=”regular” href=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-lp12-revolutie-gaat-door-middag-42566886704″ title=”Inschrijven middagsessie – 13:00″][icon type=”ticket”]Inschrijven middagsessie – 13:00[/button] [button type=”real” float=”right” shape=”square” size=”regular” href=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-lp12-revolutie-gaat-door-avond-42567575765″ title=”Inschrijven avondsessie – 19:00″][icon type=”ticket”]Inschrijven avondsessie – 19:00[/button][/columnize]

 

Grijp je ernaast omdat beide sessies vol zijn? Mail ons dan even!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Urika II – Het beste nog beter gemaakt[/custom_headline]De nieuwe Urika II is een innovatieve doorbraak in phono trappen. Zoals gebruikelijk bij Linn, blijven ze proberen de maximale hoeveelheid analoge informatie van de plaat te lezen, maar gebruiken ze in de Urika II hun ‘cutting-edge’ digitale signaalbewerking om de RIAA correctie op unieke en extreem nauwkeurige wijze in het digitale domein uit te voeren.

Dit betekent minder vervorming. Minder ruis.
En, het allerbelangrijkste: meer muziek!

De muzikale informatie vanuit de Urika II wordt getransporteerd over Exakt Link en blijft dus perfect gepreserveerd tot het allerlaatste moment. Dat is echter niet alles… Linn heeft met de Urika II dezelfde benadering gekozen als met hun Exakt luidsprekers: zij kunnen ieder individueel apparaat optimaliseren, waarbij variaties inherent aan de analoge signaalweg worden gecorrigeerd.

De Urika II kan via Konfig worden ingesteld op ieder gewenst element. Selecteer simpelweg uit een lijst van populaire elementen of voer de gegevens zelf in als het element niet in de database staat. Alles vanuit de luie zetel!

Al met al tilt de Urika II de Klimax LP12 naar een geheel nieuw niveau!

De huidige Urika zal voorlopig blijven bestaan naast de nieuwe Urika II.

[columnize]
[/columnize] [custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]De nieuwe Lingo[/custom_headline] Ook de Lingo LP12 voeding heeft een belangrijke upgrade gekregen, gebruik makend van de technologie ontwikkeld voor de Radikal LP12 voeding.

De nieuwe Lingo heeft een motor speed management systeem aan boord en gebruikt digitale signaalbewerking om het draaiplateau nog nauwkeuriger en consistenter te laten draaien. Dit is uiteraard cruciaal voor muziek: zelfs de kleinste snelheidsvariaties veranderen de toonhoogte en een draaitafel die niet precies loopt, is als een slecht gestemd instrument.

Het nieuwe model is praktischer, compacter en slimmer dan ooit en levert net als de Urika II verbeteringen die je kunt meten en echt kunt horen.

Lingo is de bron voor jouw belangrijkste bron en daarmee de eerste verbetering die iedereen zonder Lingo (of met een oude Lingo!) zou moeten doen.

De nieuwe Lingo vervangt per direct de ‘oude’ Lingo.

[columnize]
[/columnize] [custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Twee verleidelijke extra aanbiedingen[/custom_headline]Om 45 jaar Sondek LP12 te vieren, heeft Linn nog twee bijzondere extra aanbiedingen bovenop de nieuwe producten.
[custom_headline type=”left” level=”h3″ looks_like=”h6″]’Fluted’ plint[/custom_headline]Linn heeft de ‘Fluted’ plint (met horizontale groeven) weer teruggebracht. Dit ontwerp stamt uit de begintijd van de allereerste LP12’s. De plint is leverbaar in alle standaard uitvoering en is beschikbaar als een strikte ‘limited edition’ bij aankoop van een Urika II of Lingo.
[custom_headline type=”left” level=”h3″ looks_like=”h6″]15% Korting op additionele upgrade[/custom_headline]Een tweede promotie geeft 15% korting op een additionele LP12 upgrade bij aankoop van een Urika II of Lingo.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Prijzen[/custom_headline]De nieuwe producten hebben de volgende prijzen (onder voorbehoud):

Urika II – € 3.327
Lingo – € 1.760
Urika II + Radikal package (Standaard behuizing) – € 6.207
Urika II + Radikal package (Klimax behuizing) – € 8.736
Fluted plint (uitsluitend bij gelijktijdige aankoop Urika II / Lingo) – € 699