Harbeth 40th Anniversary luistershow met Luxman primeur

3 februari – Harbeth 40th Anniversary luistershow met Luxman primeur

Garmt van der Zel Shows

Harbeth 40th Anniversary luistershow met Luxman primeurHarbeth 40th Anniversary luistershow met Luxman primeur - Harbeth bestond in 2017 alweer 40 jaar en heeft dat afgelopen jaar al groots gevierd. Sinds begin dit jaar zijn de P3ESR en M40.2 in een nieuwe Limited Edition Finish uitgekomen, namelijk in de uitvoering 'Olive Wood'.

Om alle modellen die uitgekomen zijn in de spotlight te zetten en te laten horen, houden we op zaterdag 3 februari vanaf 13:00 in onze vestiging in Hilversum een show waarin zowel de M40.2, SHL5 Plus, M30.2 en P3ESR 40th Anniversary Limited Editions aan bod komen. Alle luidsprekers zullen worden aangestuurd door electronica van Luxman en als kers op de taart zal de M40.2 op de spiksplinternieuwe Luxman L-509X geïntegreerde versterker worden gedemonstreerd.

40th Anniversary Limited Editions

De Harbeth 40th Anniversay Limited Edition modellen hebben allen een aantal exclusieve details gemeen. Dit zijn:

  • Luxe ’40th Anniversary Limited Edition’ badges op grille, baffle en achterzijde
  • WBT NextGen aansluitingen
  • Super tweeter met nieuwe look en extra bescherming (SHL5 Plus)
  • Nieuw wisselfilter met o.a. audiofiele polypropyleen condensatoren
  • Custom Harbeth interne kabel

Vooral door verdere verfijningen in het wisselfilter, klinken alle modellen nog verfijnder en opener dan de 'reguliere' versies.

Een overzicht van alle 40th Aniversary uitvoeringen:

  • Harbeth SHL5 Plus in Walnut
  • Harbeth M30.2 in Silver Eucalyptus
  • Harbeth M40.2 in Walnut, Silver Eucalyptus en Olive Wood
  • Harbeth P3ESR in Olive Wood

Zie ook de speciale 40th Anniversary pagina op de Harbeth website!

Primeur - Luxman L-509X

De L-509X is de nieuwste geïntegreerde versterker van Luxman en een van de krachtigste die ze ooit maakten. Feitelijk is de L-509X een voor- en eindversterker bijna op het niveau van de C-700u/M-700u in één chassis. Met een vermogen van 120W (8 Ohm)/220 W (4 Ohm) biedt de L-509X compromisloze kracht die met gemak de Harbeth M40.2 aan zal kunnen sturen.

Luxman L-509X

Harbeth 40th Anniversary luistershow

Om iedereen de unieke kans te geven alle Limited Edition modellen te beluisteren, organiseren wij op zaterdag 3 februari een unieke show waarin wij zowel de P3ESR, M30.2, SHL4 Plus als M40.2 laten horen.

Inschrijven voor deze show kan via onderstaande link:

>>> Schrijf je snel in via Eventbrite <<<