head-fi show

29 & 30 december – Beter Beeld & Geluid Presents… Head-fi Show

Garmt van der Zel Shows

[custom_headline type="left" level="h1" looks_like="h2"]Beter Beeld & Geluid Presents... Head-fi Show | 29 & 30 december[/custom_headline]Oh, wat hebben we hier zin in! Na jaren onderzoek en voorwerk hebben we nu een diepte-investering gedaan in een van de snelst groeiende onderdelen van de high-end audiomarkt: head-fi! Tijdens een twee-daagse show presenteren wij op 29 & 30 december aanstaande onze keuzes in head-fi met de naar onze mening interessantste en beste merken. Wij nodigen zowel bestaande liefhebbers als geïnteresseerden uit om eens te horen wat er op dit moment mogelijk is op 'state-of-the-art' hoofdtelefoongebied.

Final D8000

Final D8000

De laatste jaren zijn hoofdtelefoons enorm veel beter geworden door high-tech productie en innovatie. Er is daarnaast een groeiende groep die de betere ‘personal hifi’ waardeert. Dit omdat het hen de mogelijkheid biedt om voor relatief weinig geld een extreem goede weergave te bereiken, die met luidsprekers in een kamer met al zijn akoestiekproblemen zeer moeilijk of onmogelijk is te realiseren.[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h4"]Focus en passie[/custom_headline]Maar nu zou je zeggen: er zijn wel meer winkels die hoofdtelefoons verkopen... Dat klopt... Wij pogen echter met onze merken en keuzes een echt expertise-centrum en specialist te zijn voor head-fi in de Benelux. Een focus op de pure geluidskwaliteit is daarin belangrijk.

Niet alleen bieden wij een uitgelezen assortiment met alleen de allerbeste merken en producten, wij hebben ook een enorme passie voor het luisteren via hoofdtelefoon. Kom gerust langs met je eigen hoofdtelefoon/versterker/DAC om uitgebreid te vergelijken. Je bent van harte welkom!

[custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h4"]De absolute wereldtop in één show![/custom_headline]

Sennheiser HE-1

Sennheiser HE-1

Wij presenteren met deze show het neusje van de zalm... Zo introduceren wij in samenwerking met Sennheiser hun HE-1 - door kenners al de beste hoofdtelefoon ooit genoemd! Daarnaast kun je het nieuwe Hifiman Susvara topmodel beluisteren, dat de lat van het haalbare voor Hifiman weer heeft verlegd. Verder hebben wij vrijwel de gehele Audeze LCD lijn paraat en het nieuwe Final D8000 topmodel - een primeur en absoluut het beluisteren waard door zijn unieke eigen karakter! Deze hoofdtelefoons zullen worden aangestuurd met de meest prachtige hoofdtelefoon-versterkers van onder andere Luxman, Burson en Questyle.

Audeze LCD-2

Audeze LCD-2

Verder kun je luisteren naar andere - en meer betaalbare - hoofdtelefoons van Audeze, Hifiman, Final en Sennheiser, maar ook AudioQuest, B&W, Master & Dynamic en Meze. Ook kunnen er versterkers van Lindemann, Meridian en NuPrime worden beluisterd. Het zou ook goed kunnen dat we je gaan verrassen met een 'mystery' product... Kortom: dit wordt echt een feestje![custom_headline type="left" level="h2" looks_like="h4"]Show[/custom_headline]Op vrijdag 29 december en zaterdag 30 december van 11:00 tot 17:00 uur ben je welkom om binnen te komen wandelen om jezelf onder te dompelen in de beste head-fi. We zullen zo goed mogelijk proberen iedereen tegemoet te komen in het beluisteren van de gewenste combinaties. Eigen muziek/DAP's/hoofdtelefoons zijn welkom!

Adres:

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
tel: 035-6215346
email: info@beterbeeldengeluid.nl
www: beterbeeldengeluid.nl