Devialet Expert Pro

Vier bijzondere aanbiedingen van Devialet!

Garmt van der Zel Nieuws

Devialet Expert Pro[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Vier bijzondere aanbiedingen van Devialet![/custom_headline] Omdat de feestdagen al zo duur zijn, heeft Devialet een Holiday Exclusive: je krijgt een gratis Innuos muziekserver en een abonnement op Roon kado bij aankoop van een van de Expert Pro modellen!

Om het geheel nog feestelijker te maken, verscheen er een pracht van een recensie op hifi.nl:

“Is de nieuwe [Expert Pro] serie de moeite waard? Op basis van de klankmatige verbeteringen is het antwoord volmondig ja. […] Met de nieuwe Expert Pro serie is Devialet de concurrentie weer een stap voor. De Expert 220 Pro is nog meer dan zijn voorgangers een uniek vormgegeven alles in één high-end oplossing voor iedereen die op zoek is naar weergave van wereldklasse!” 

Redenen genoeg om iets meer aandacht te besteden aan deze bijzondere aanbiedingen!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Devialet Expert Pro[/custom_headline]Devialet noemt de Expert Pro het ultieme audiofiele systeem. De Expert Pro lijn zit bomvol nieuwe innovatieve ontwikkelingen en komt in vier verschillende uitvoeringen: Expert 130 Pro, Expert 220 Pro, Expert 440 Pro en Expert 1000 Pro.

[blockquote cite=”Audio Revelation” type=”center”]Een revolutionaire elektronische architectuur
die het volledige geluidssignaalpad optimaliseert,
van de invoer in het Expert Pro-systeem
tot de uitvoer naar uw luidsprekers[/blockquote] [custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Vier uitvoeringen… Vier aanbiedingen…[/custom_headline]

Devialet introduceert de Expert Pro Holiday Exclusive: vier prachtige aanbiedingen, ontworpen voor de ultieme digitale audio-ervaring. Zie hieronder de opties:

Stuur ons een e-mail voor meer informatie over deze aanbieding of vraag een demo aan!