Alles over film op bezoek

Alles over Film op bezoek bij Beter Beeld & Geluid

Garmt van der Zel Nieuws

Alles over film op bezoekAlles over Film op bezoek – Michael Hamers en Ivo Meijer van de website Allesoverfilm.nl kwamen bij ons op bezoek om onze home cinema te beluisteren.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Alles over Film op bezoek[/custom_headline]Alles over Film is een website die gaat over… Films! Twee van de redacteuren kwam langs bij ons om eens te ervaren wat het is om in een tot in de puntjes professioneel afgewerkte home cinema een film te ervaren. Een citaat uit het artikel:

“Bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum is een fantastische home cinema, of private cinema, gebouwd. Met deze demonstratieruimte kan en wil de gapassioneerde Bjorn graag laten zien en vooral horen en voelen wat er mogelijk is in een aparte ruimte binnen je woning. De ruimte is schitterend aangekleed. Zwarte vloerbedekking en wanden, voorzien van diverse akoestiek-optimaliserende zaken. Een zwart plafond en zwarte luidsprekers en in het midden van de ruimte een paar hele fijne D-Box stoelen.”

Lees hun complete verslag op de website van Alles over Film!