Grimm LS1 life style

Grimm Audio bij Beter Beeld en Geluid

Garmt van der Zel Nieuws

Grimm LS1 life style
Grimm Audio bij Beter Beeld en Geluid – Het is geen geheim dat wij enorm geloven in actieve/DSP-gestuurde luidsprekersystemen. Wij verkopen ze onder andere van Meridian, Linn, Devialet, Dutch & Dutch, Manger en nu ook Grimm Audio!

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Grimm Audio[/custom_headline]Grimm Audio bestaat sinds 2004, is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit een aantal van de slimste Nederlandse audio technici van Nederland. Alle Grimm producten kunnen bogen op een ruime dosis gezamenlijke kennis van de grootste wetenschappers in de wereld van de audio-elektronica, akoestiek en fysica. Met een mix van ervaringen door vele jaren luistertraining, professionele ‘engineering’ en audiofiel enthousiasme, is een lijn van producten ontstaan die zowel door de professionele- als consumentenwereld beschouwd wordt als behorende bij het beste dat verkrijgbaar is op de markt.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Grimm LS1[/custom_headline]Het belangrijkste product van Grimm Audio is hun luidsprekersysteem – LS1. De Grimm LS1 heeft ons vanaf de eerste keer dat we de speaker hoorden op de High End München in de ban… Wij kennen zeer weinig systemen die zo detailrijk, neutraal en dynamisch klinken en daarbij de muzikale boodschap nooit vergeten. De LS1 kreeg enige tijd geleden een grotere broer – de LS1be, die uitgerust is met een nog stevigere kast, een beryllium tweeter en verder doorgetweakte kabels en elektronica. Een soort cost-no-object model… Deze maand kwam echter ook een kleiner broertje op de markt – de LS1a, met vrijwel dezelfde prestaties als de oorspronkelijke LS1, maar voor een veel lagere prijs. Vooral met de LS1s subwoofers haal je hiermee een ontzettend goed geluidssysteem in huis dat voor zijn prijs niet te verbeteren valt. Wij hebben inmiddels de LS1a geïnvesteerd en kunnen deze demonstreren met en zonder de LS1s subwoofers.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″]Show[/custom_headline]Om te vieren dat wij de luidsprekers van Grimm Audio voeren, organiseren wij op 28 oktober een event in samenwerking met Jared Sacks van NativeDSD, waarbij we vijf LS1a luidsprekers in surround combineren met een Trinnov surround processor. Dit wordt echt een unieke gebeurtenis! Voor meer informatie hierover, zie hier!